Seniai girdėta Beata Wilkin iš „Funky“ pasakė, kur švęs meilės dieną

Šou-spektaklis „Aeternum“, kurį šeši itin seksualūs broliai „Los Vivancos“ paruošė drauge su garsiojo „Cirque Du Soileil“ režisieriumi Danielle Finzi Pasca ir pristatė įvairiose pasaulio šalyse, itin sužavėjo grupės „Funky“ lyderę Beatą Wilkin.

 Beata Wilkin.
 Beata Wilkin.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 8, 2018, 1:34 PM

„Los Vivancos“ – vėl atvyksta į Lietuvą, o šou ketina apsilankyti ir B. Wilkin drauge su savo sužadėtiniu bei būriu draugų.

Atlikėja tikina, kad „Los Vivancos“ pasirodymas, kurį ji turėjo galimybę pasižiūrėti praėjusį kartą, trupės gastrolių Lietuvoje metu, ją pakerėjo. „Jie tokie seksualūs, kad aš negalėjau atitraukti akių“, – pasakojo ji.

Beata neslėpė atlikėjus dažniausiai vertinanti iš profesionaliosios pusės. Galbūt todėl, kaip pati sakė, kad grupėje „Funky“ visuomet buvo tik profesionalūs šokėjai, įvairių konkursų prizininkai, čempionai.

„Visi jie buvo labai išvaizdūs, buvau įpratusi, kad jie – ne mėgėjai, o profesionalai. O Lietuvoje pastaruoju metu matau daug įvairių šou, tačiau labai pasigendu tos ugnies, to, kas iš tikrųjų prikaustytų. Būna, kad arba labai gražūs atlikėjai ir nieko gero neparodo, arba atvirkščiai.

O „Los Vivancos“ dera viskas. Ir gražūs, labai seksualūs žmonės, ir jų profesionalumas. Šv. Valentino dieną ir vėl bus kur akis paganyti“, – linksmai kalbėjo B. Wilkin.

Po lietuvių susidomėjimo sulaukusių renginių praėjusiais metais, seksualieji gundytojai vasario 13-ą ir 14-ą dienomis mūsų šalyje pažadėjo surengti dar du įspūdingus ir itin seksualius šokio, cirko ir teatro harmonijos reginius.

Tikimasi, kad „Los Vivancos“ ir vėl Vilniaus bei Klaipėdos publiką paliks be amo.

Spektaklio metu efektingai blykstelės ekstremalus flamenko, šiuolaikinis baletas, gatvės šokiai, akrobatiniai pasirodymai ir kovos menai. Čia bus gausu vizualinių efektų ir įdomių sceninių sprendimų.

„Aeternum“ – tai gėrio ir blogio istorija, nemirtingumo, kuriuo menas apdovanoja žmogų, metafora. Angelai, demonai, vampyrai, muzika, šokiai, kova ir magija susijungia didingame vaidinime.

Paprašyta patikslinti, ar iš tiesų dar kartą apsilankys „Los Vivancos“ pasirodyme, B. Wilkin tikino, kad jau turi bilietus, keletą jų padovanojo ir savo draugėms, pasirodymo pasižiūrėti ji vyks su nemaža kompanija.

„Matėme jų pasirodymą prieš metus, labai patiko, todėl mums įdomu, kuo tie gražuoliai nustebins šiemet. Mane labai žavi, kad „Los Vivancos“ pasirodymas perpintas kovų menais. Pati esu lankiusi ir Kung fu, ir MuayThai, nes mano pirmasis vyras buvo treneris. Man kovos menai yra artimas dalykas.

O tai, kad pasirodyme jie persipina su šokiu ir kitais šou elementais, man yra tiesiog labai gražu. Be to, man labai imponuoja dar ir tai, kad jų režisierius yra iš „Cirque Du Soileil“. Tikrai laukiu šio renginio labiausiai dėl to, kad įdomu, kaip viskas atrodys šiemet, – kalbėjo grupės „Funky“ lyderė.

Beata taip pat patikino, kad jos kasdienio gyvenimo dalis yra domėjimasis naujovėmis. Anot jos, tai, ką pamato tokiuose pasirodymose kaip „Los Vivancos“, vėliau bando pritaikyti ir pasirodymų metu su grupe „Funky“.

„Su manimi šoka ir akrobatai, darome ir ugnies šou, yra ir striptizo elementų. Nuolat galvoju, kaip patobulinti mūsų šou, tačiau apie kovos dar nebuvau mąsčiusi. Pirmą kartą į „Los Vivancos“ ėjau vedina žingeidumo, šįkart per šv. Valentino dieną eisime drauge su mano nauju vaikinu ir draugėmis, taip pat ir mano mama. Ji taip pat matė ir praėjusių metų pasirodymą, šiemet ir vėl panoro pasižiūrėti“, – savo planus atskleidė B. Wilkin.

„Los Vivancos“ pasirodymas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.