Kartu su garsiuoju virtuvės šefu Jamie Oliveriu studijavęs lenkų kilmės virtuvės virtuozas yra užsitarnavęs pelnytą pagarbą aukščiausio lygio Jungtinių Amerikos Valstijų, Ispanijos ir Didžiosios Britanijos restoranuose. Jo patiekalus pamėgo ir užsienio žvaigždės. Bekhemų šeima, Hugh Grantas, Madona, Guy Ritchie, Naomi Campbell buvo dažni restoranų Londone, kurių virtuvėje dirbo M.Kucharevičius, klientai. jis yra ruošęs maistą ir karališkajai Didžiosios Britanijos šeimai.
Pirmiesiems Birštone atvėrusio „Old Town Grill“ restorano svečiams M.Kucharevičius pristatė patiekalus, kuriuos vėliau turės galimybės ragauti įstaigos lankytojai.
Barbekiu patiekalus jis ruošė naudodamasis cirkuliavimo metodu. Jo esmė – gaminimas vakuumo sąlygomis žemesnėje nei įprasta temperatūroje. Šefo teigimu, kaip tik čia ir slypi visa paslaptis: neperkaitinamas, neišdžiovinamas maistas išsaugo viską, ką turi geriausio. M.Kucharevičius tikino, jog šiuo būdu galima ruošti mėsą, žuvį, daržoves, vaisius, net kiaušinius.
Padažą šefas ruošė pagal seną receptą, kurį parsivežė iš Teksaso, Jungtinių Amerikos Valstijų. Ruošiant šį padažą buvo naudojamos 24 sudėtinės dalys.
Žuvies užkandėlė buvo vienas didžiausių iššūkių virtuvės šefui, kuris visiškai nevalgo silkės.
Kai restorano savininkai panoro valgiaraštyje turėti šį patiekalą, M.Kucharievič tai nelabai patiko. Bet jis sutiko sukurti užkandėlę, kurią sudaro silkė, skumbrė, jaunos bulvytės, pakepinti pankoliai, ridikėliai, sūrio kremas ir apelsinų padažas.
Vakaro metu restorano savininkai Roberta ir Andrius Blekaičiai susirinkusius pakvietė stebėti įspūdingą azoto šou. Restorane buvo juntamas spygliuočių aromatas.
Šeimininkų teigimu, azoto ir spygliuočių idėja reiškia, kad Birštone yra harmonija su gamta ir net su stichijomis.