Donalda Meiželytė tapo masinės avarijos liudininke ir sukritikavo vairuotojus

Penktadienio vakarą naujienų portalas lrytas.lt paskelbė informaciją apie greitkelyje Vilnius-Panevėžys įvykusią trijų automobilių avariją. Viena liudininkių tapo ir renginių vedėja Donalda Meiželytė, atsitiktinai pakliuvusi į įvykių sūkurį.

 Donalda Meiželytė.<br> T.Bauro nuotr.
 Donalda Meiželytė.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2018, 7:23 PM, atnaujinta Mar 30, 2018, 7:34 PM

„Pravažiavau pro tą automobilį ir nesupratau, su kuo jis susitrenkė, kad vienas stovi suartu priekiu. Ką aš galiu pasakyti? Kad kai kurie lietuviai yra tikri kamikadzės ir kitiems kelia grėsmę.

Matomumas tragiškas, kelias su provėžomis, šlapdriba ar lietus jau nesuprasi, vėjas uraganinis, o jie varo kaip puikiu sausu keliu saulėtą dieną be vėjelio. Tai yra baisu!

O tie, kurie klojot asfaltą kelyje Panevėžys-Vilnius, kiekvienas, kuris žinojot, kad nusukat, kad klojat ne vienu ir ne dviem centimetrais mažiau, nei priklauso pagal normas, nes prarabas taip liepė, kiekvienas iš jūsų esate ne tik vagis, bet ir žmogžudys.

Jūs vagiate ir nedadarote iki galo, jūs žiūrite savo kišenės, o juk vieną lietingą kaip šiandien dieną jūsų vaikas važiuos tuo keliu, tomis provėžomis pučiant stipriam vėjui. Kelias Panevėžys-Vilnius yra Lietuvos gėda, vietomis palopytas, bet beveik ištisai siaubingas“, – situacija socialiniame tinkle pasidalijo D.Meiželytė.

Daugiau apie avariją, kurios liudininke tapo renginių vedėja, avarija-smugio-buta-itin-stipraus-5553897/"="">avarija-smugio-buta-itin-stipraus-5553897/"" target="_blank">galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.