Su Mia besiskiriantis Nerijus Antanavičius išgirdo teismo sprendimą

Teisme atsidūręs dainininkės Vilijos Pilibaitytės-Mios vyras Nerijus Antanavičius antrą kartą švenčia pergalę teisme.

 Nerijus Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Nerijus Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Nerijus Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
 Nerijus Antanavičius.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 10, 2018, 5:34 PM, atnaujinta Apr 10, 2018, 5:45 PM

Vilniaus apygardos teismas antradienį atmetė prokuratūros skundą ir pripažino, kad N.Antanavičių Vilniaus miesto apylinkės teismas išteisino pagrįstai.

Teisėjos sprendimu, N.Antanavičius nenusipelnė baudžiamosios atsakomybės, kadangi nebuvo rasta ir pateikta jokių įrodymų, kad jis bandė pasisavinti svetimus pinigus ar nemokėti skolos.

Lrytas.lt primena, kad N. Antanavičius nekaltu taip pat buvo pripažintas dar praeitų metų spalio mėnesį.

Prokuratūros kaltinime buvo teigiama, jog nuslėpdamas savo tikruosius ketinimus 2015 m. lapkritį N.Antanavičius iš Zbignievo Ružickio pasiskolino per 4 tūkstančius eurų, už kuriuos planavo pirkti automobilį „Audi Q7“.

Nors viename Vilniaus barų dirbęs N.Antanavičius skolos negrąžino, tų pačių metų gruodį savo pažįstamo paprašė paskolinti dar 4100 eurų „Audi Q7“ remontui.

Vėliau jis pasiskolino dar pinigų, pažadėjęs iki Naujųjų metų grąžinti jau 12,8 tūkstančio eurų ir realiai neegzistuojantį suremontuotą automobilį. Bet Z.Ružickis nesulaukė nei mašinos, nei pinigų.

Teismas nusprendė, jog N.Antanavičius nemelavo apie įsigyjamą automobilį. Tuomet jis paprašė, kad grąžinti skolą N.Antanavičius įsipareigotų raštu.

2016 metų kovą notaras Dainius Palaima patvirtino vekselį, kuriuo N.Antanavičius per keturias dienas įsipareigojo sumokėti 16 tūkstančių eurų. Bylai pasiekus teismą suma dar labiau išaugo. Nukentėjusiuoju pripažintas Z.Ružickis jam pareiškė 22 tūkstančių eurų ieškinį.

Skola su negautomis palūkanomis bei išlaidomis už advokato paslaugas išaugo iki 21 tūkstančio eurų, dar tūkstančiu eurų Z.Ružickis įvertino neturtinę žalą. N.Antanavičių išteisinęs teismas nusprendė, jog nukentėjusiuoju vadintas Z.Ružickis pinigus gali atgauti civiline tvarka.

Dalį skolos, prasidėjus teismo procesui, grąžino ir N.Antanavičius. Jo advokatas Vytautas Sirvydis įsitikinęs, kad šįkart baudžiamąja byla buvo virtusi įprastais civiliniais santykiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.