Oksana Pikul paviešino, kaip pasididinti krūtinę be plastikos chirurgų pagalbos

Žengiant ant raudono kilimo ar dalyvaujant viešuose renginiuose yra svarbu atrodyti tvarkingai, pasidažius. Yra daugybė moteriškų gudrybių, kaip patobulinti savo išvaizdą. Moterys dažnai prieš svarbius renginius atlieka ir grožio procedūras. Ne išimtis ir krūtinė. Tačiau yra keli būdai, kaip ją vizualiai padidinti be jokių pastikos chirurgų – tiesiog namuose.”, – pripažino žinoma dainininkė, vizažo meistrė Oksana Pikul.

Oksana Pikul .Simas Jasaitis vestuvės<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Oksana Pikul .Simas Jasaitis vestuvės<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 13, 2018, 11:54 AM, atnaujinta Apr 13, 2018, 12:04 PM

Naujoje lrytas.tv laidoje Tipo Vlogas” žinomą moterį provokavo socialiniuose tinkluose itin populiarūs Darja ir Kenas. Būtent jiems O. Pikul atskleidė išskirtinio makiažo gudrybes ir taisykles, kaip ant raudonojo kilimo prikaustyti visų svečių dėmesį: Yra tam tikros klaidos, kurias dažnai padaro norintys išsiskirti. Tai dažniausiai būna neteisingas veido modeliavimas, per didelis kiekis kosmetikos, arba jos parinkimas, kai ji visiškai netinka konkrečiam žmogui. Vengiant tokių klaidų ir laikantis makiažo taisyklių tikrai atrodysite puikiai.”

Pergales tarptautiniuose konkursuose skinanti O.Pikul atvira – prieš svarbias progas į ją kreipiasi daugybė klienčių. Tiesa yra tokių, kurioms ji niekada nesutiktų pagelbėti: Tikriausiai papuoščiau beveik visas moteris, neskirstau savo klienčių pagal jokius kriterijus. Tačiau, be abejonės, yra viena moteris, kuriai tikriausiai niekada nesutikčiau padaryti makiažo.”

Laidoje Tipo vlogas” jau greitai drauge su Darja ir Kenu keliausite į svarbiausius šalies renginius, tiesiai ant raudonojo kilimo. Žadama, kad liūdna nebus: Mes visuomet parodysime pačias aktualiausias garsenybių vakarėlių puses. Mūsų pokalbiai su garsiais žmonėmis niekuomet nebus nuobodūs, o kur dar daugybė galimybių mūsų žiūrovams patekti ten, kur dažniausiai patenka tik išrinktieji.”

Išskirtiniai kadrai iš O. Pikul makiažo pamokų, taisyklės, kaip visuomet atrodyti pribloškiančiai ir neįtikėtinos gudrybės pagražinti savo kūno formas pasitelkus makiažo priemones nuotaikingame Tipo vlogas” video:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?