Simona Burbaitė susitiko su meru ir aptarė svarbius klausimus

Antradienį modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė buvo pakviesta neeilinių pietų. Ji feisbuke pasidžiaugė, jog susitiko su meru Remigijumi Šimašiumi. 

 Remigijus Šimašius ir Simona Burbaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Remigijus Šimašius ir Simona Burbaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-17 17:13

„Šiandien pietūs – „Out of the box“. Man buvo didelė garbė sulaukti pakvietimo iš paties Vilniaus miesto mero, Remigijaus Šimašiaus, susitikti bei aptarti socialines ir kitas aktualias Vilniaus miesto temas. Džiaugiuosi ir galvoju... Vadinasi, kažką tikrai darau gerai!“ – rašė ji.

Naujienų portalui lrytas.lt Simona pasakojo, kad meras turi laisvą ir neformalų pietų formatą, kuris vadinasi „Out of the box“. Tad būtent į šiuos pietus buvo pakviesta ir Simona.

„Mano socialinė veikla, iškeliamos svarbios psichikos sveikatos temos yra labai aktualios ir Vilniaus mieste“, – sakė ji.

S.Burbaitė prasitarė, kad susitikimo metu ji ir meras pasidalijo idėjomis, kaip Vilnių paversti dar patrauklesniu miestu vietiniams ir turistams.

„Atkreipėme demesį į kitų nuomonės formuotojų atsakomybę, aptarėme temas apie visuomenės psichikos sveikatą ir socialines iniciatyvas bei akcijas Vilniuje. Taip pat apie tai, ką savivaldybė galėtų daugiau nuveikti šiuo klausimu“ – trumpai susitikimą pakomentavo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.