Arūnas ir Inga Valinskai taps seneliais

Pramogų verslo garsenybės Arūnas (51 m.) ir Inga (51 m.) Valinskai vasarą taps seneliais. Jųdviejų sūnus politikas Arūnas Valinskas jaunesnysis (28 m.) kartu su mylimąja burnos higieniste Viktorija laukia pirmosios atžalos. Šią informaciją portalui lrytas.lt patvirtino televizijos projektų prodiuseris ir vedėjas A.Valinskas.

Arūnas Valinskas su sūnumi Arūnu Valinsku jaunesniuoju.<br>LR archyvo nuotr.
Arūnas Valinskas su sūnumi Arūnu Valinsku jaunesniuoju.<br>LR archyvo nuotr.
Inga ir Arūnas Valinskai. <br>LR archyvo nuotr.
Inga ir Arūnas Valinskai. <br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-19 12:38, atnaujinta 2018-04-19 13:54

Džiugiai priėmęs sveikinimus A.Valinskas juokėsi, kad statusas jam išties naujas.

„Na, taip, juk pirmą kartą tapsiu seneliu, nesu daugkartinis senelis. Bet, kaip aš sakau, seneliu būti vienas juokas, bet paskui reikės su močiute miegoti. Va čia yra bėda“, – gero humoro jausmo nestokojo Arūnas.

Vyras prasitarė ir kiek anksčiau norėjęs išgirsti tokią džiugią žinią, tačiau sako, kad dėl to jokiu būdu negalima nieko kaltinti.

„Vaikai į pasaulį pasibeldžia tada, kada jiems labiausiai to reikia. O ne tada, kada nori tie žmonės, kurie tai planuoja“, – pridūrė A.Valinskas.

Apie asmeninį gyvenimą retai atviraujantis Mykolo Majausko patarėju Seime dirbantis A.Valinskas jaunesnysis 2017 metų birželio pradžioje portalui lrytas.lt papasakojo apie santykius su mylimąja.

„Yra vienas švyturys ir viena švartavimosi vieta. Kaip kada kas gali, tada ir grįžta. Turiu Klaipėdoje draugę Viktoriją, pas ją išvykstu savaitgaliui ar kelioms dienoms“, – tąkart prisipažino A.Valinskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?