Oksana Pikul-Jasaitienė – prie itin prabangaus automobilio vairo

Pastaruoju metu neabejotinai daugiausia žiniasklaidos dėmesio sulaukia dainininkės Oksana Pikul-Jasaitienė ir Monika Šedžiuvienė. Garsios moterys apsilankė jubiliejinės, dešimtosios, dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekcijos pristatyme. Atlikėjos lrytas.tv laidai „Tipo vlogas“ atskleidė, kaip kovoja su gyvenimo negandomis ir visuomenės spaudimu, ir negailėjo patarimų sunkius iššūkius išgyvenančioms moterims.

 Oksana Pikul-Jasaitienė.
 Oksana Pikul-Jasaitienė.
 „Tipo vlogas" vedėjai Darja ir Kenas su Oksana Pikul-Jasaitiene.
 „Tipo vlogas" vedėjai Darja ir Kenas su Oksana Pikul-Jasaitiene.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 9, 2018, 3:05 PM, atnaujinta May 9, 2018, 4:51 PM

„BMW i8“ automobiliu, kurio vertė gali siekti apie 150 000 eurų, į renginį atvažiavusi O.Pikul-Jasaitienė tikino, kad net ir sunkiausias gyvenimo negandas reikia nugalėti: „Negalima palūžti. Reikia būti veikliai, siekti savo tikslų. O aplinkinių nuomonė tik ir lieka jų nuomonė. Gali būti, kad kiti pavydi, apkalbinėja. Tegul. Reikia išlikti pozityviai. Daugelis moterų, išgyvenančių sunkius momentus, gali gyventi neįtikėtiną gyvenimą, tik reikia pradėti to siekti“, – su laidos „Tipo vlogas“ vedėjais Darja ir Kenu patarimais dalijosi Oksana.

Dainininkės kolegė M.Šedžiuvienė pareiškė, kad sunkiausiomis akimirkomis didžiausia jos paguoda – sūnus.

„Visai neseniai buvau susirgusi, vaikelis buvo pas tėtį, jaučiausi labai prastai, tačiau vos tik jis atvažiavo pas mane, man kaipmat pagerėjo. Skamba banaliai, tačiau tokioje situacijoje, kokioje esu aš, pats didžiausias postūmis kovoti su iššūkiais – sūnus“, – kalbėjo Monika.

Neįtikėtini L.Salasevičiaus kolekcijos vaizdai, išskirtiniai naujo O.Pikul-Jasaitienės automobilio kadrai ir garsių moterų patarimai – naujame „Tipo vlogas“ vaizdo įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.