„Tipo vloge“ visa tiesa apie Ingos ir Aivaro Stumbrų atostogas

Vasara – atostogų metas. Tačiau atostogos daugeliui asocijuojasi ne tik su poilsiu. Ne vienas garsus žmogus atostogų metu patyrė įvairiausių kuriozų, netikėtų nutikimų ir grįžo su slogiais prisiminimais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2018, 12:31 PM, atnaujinta May 23, 2018, 12:33 PM

Kiek garsenybės išleidžia savo spalvingoms atostogoms, kokias pramogas dievina Gintarė Gurevičiūtė, kaip Aivaras Stumbras tapo asmeniniu žmonos Ingos Stumbrienės fotografu ir kas nugvelbė stebuklingą Manto Wizard piniginę? Visi atsakymai naujoje „Tipo vlogas“ laidoje.

„Mano pati įsimintiniausia kelionė buvo pernai keliaujant į Las Vegasą, tai buvo kažkas nepakartojamo, nes keliavau vienas. Manau, bent vieną kartą gyvenime kiekvienas brandus žmogus turi pakeliauti vienas. Ir nors Las Vegasas - tai azartinių lošimų meka, pirmą kartą prisipažinsiu, kad niekada gyvenime nesu nei lošęs, nei laimėjęs, nei pralaimėjęs pinigų. Tad, nors ten mačiau daugybę laimingų ir nusivylusių žmonių, man to jausmo patirti neteko. Taip pat kelionių metu nutinka daugybė kuriozų: oro uoste tikrinant daiktus, dingo mano stebuklinga piniginė su išnykstančiais pinigais“, – atostogų prisiminimais dalinosi Mantas Wizard.

Inga ir Aivaras Stumbrai pastarąjį kartą atostogavo Maldyvuose. Dieviški vaizdai, nepriekaištinga Ingos išvaizda ir itin meniški Aivaro kadrai džiugino visą Lietuvą:

„Mes atostogas planuojame ir renkamės kokybę. Aivaras tikrai įamžina gražius kadrus ir  jam tas patinka. Mes net neįsivaizduojame, kodėl mūsų atostogos taip visus domina, tikrai specialiai kažko nedarome, bet kodėl gi nepasidalinus smagiais vaizdais su visais?“, – šypsosi Inga ir Aivaras Stumbrai.

Išskirtinės garsenybių atostogos ir jų pasakojimai iš vieno didžiausių metų renginių „Marrakesh“, kur vaizdai gniaužia kvapą, o įžymybių įvaizdžiai sukelia didžiulę bangą apkalbų – naujame „Tipo vlogas“ video. Laidos vedėjų įvaizdžiu rūpinasi grožio salonas „Scandal“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.