Natalija Bunkė rado lengvą būdą papildyti savo kišenę

Dainininkė Natalija Bunkė ruošdamasi atostogoms užsienyje atrado puikų būdą papildyti savo kišenę. Garsi moteris nusprendė pasidalinti sėkmės receptu ir suteikti progą kiekvienam norinčiam padidinti savo finansinį kapitalą ir pasikliaujant savo sėkme gauti papildomų pinigų.

 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
 Natalija Bunkė.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2018-05-29 13:14, atnaujinta 2018-05-29 13:52

„Šiuo metu ruošiuosi atostogauti Turkijoje, mes kiekvienas žinom, kad atostogos ne tik suteikia galimybę pailsėti, o taip pat patuština kišenę. Tačiau dabar žinau, kad jeigu pasiseks galiu laimėti loterijoje praktiškai nieko nedarant. Kiekvienas iš mūsų keliaudami į užsienį ar grįždami keičiamės pinigus į kitą valiutą. Dabar keisdamiesi pinigus nuo dešimt iki trijų tūkstančių eurų „Top Exchange“ keitykloje, kiekvienas galime laimėti tokią sumą, kokią keičiamės“, – atradimais dalijosi N.Bunkė.

Dainininkė nusprendė, apie tai pasidalinti su savo gerbėjais ir nuo šiol kiekvieo mėnesio pabaigoje ji skelbs nugalėtojus, kurie laimės pinigines sumas. Didžioji Top kvitų loterija „Keiskis ir laimėk su Natalija“ ne tik dovanos pinigines sumas, bet ir atskleis įdomių faktų apie pačią Nataliją Bunkę.

„Su pinigais visuomet reikia elgtis protingai. Jie keičia žmonių gyvenimus, vienų tik šiek tiek, o kitų gyvenimus gali apversti aukšyn kojomis. Aš mėgstu viską sakyti taip, kaip yra, tad ir visiems laimėtojams, jei tik norės galėsiu duoti ne vieną patarimą, kaip laimėti pinigai gali pakeisti juos. O pirmas žingsnis pokyčių link – išsikeiti pinigų.“

TOP kvitų loterijos organizatoriai informuoja, kad nuo birželio nėnesio visą vasaros atostogų laikotarpį bendra minimali vieno loterijos žaidimo laimėjimų suma yra dvigubinama ir birželio, liepos bei rugpjūčio mėnesių žaidimuose ši suma bus net 1000 eurų ir jūs galėsite laimėti dvigubai daugiau! O visa bendra galimų laimėjimų suma bus nuo 1000 iki 3500€ eurų. Organizatoriai linki keistis ir laimėti su Natalija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.