Mėgstami žinomų žmonių valgiai: daug meilės ir jokio cukraus

Laida „Tipo vlogas” jau tapo viena geidžiamiausių elitiniuose vakarėliuose, o garsenybės su laidos vedėjais dalinasi visomis savo paslaptimis. Šį kartą viešumoje nuolat matomi ir aptarinėjami garsūs žmonės atskleidžia, ką ir kiek valgo, kad jų figūros išliktų pavyzdinės, o skrandis nebūtų tuščias.

N.Martinavičienė, R.Širvinskas, G.Masalskis. <br>LR archyvo nuotr. 
N.Martinavičienė, R.Širvinskas, G.Masalskis. <br>LR archyvo nuotr. 
Žinomi žmonės prakalbo apie mitybos įpročius. <br>Stop kadras. 
Žinomi žmonės prakalbo apie mitybos įpročius. <br>Stop kadras. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-05-30 18:02

Verslininkė Natalija Martinavičienė atskleidė, kad jos mėgstamiausias patiekalas – šaltibarščiai: „Tikriausiai nieko nenustebinsiu, bet aš kaip visi lietuviai dievinu šaltibarščius. Jie man niekada nepabosta. Aš visuomet stengiuosi improvizuoti ir nuolat gaminant tą pątį patiekalą jį pagaminti vis kitokį. O kalbant apie figūra – reikia valgyti viską, svarbiausia ne ką valgai, o kiek.”

Televizijos laidų vedėjas Giedrius Masalskis įsitikinęs, kad vienas svarvbiausių dalykų maisto kultūroje tai, kaip tas maistas buvo gamintas.

„Aš esu išrankus maistui, vertinu kokybę, bet ko tikrai nevalgau. Tačiau svarbiausias dalykas – kaip tas maistas pagamintas. Tai gali būti paprasčiausias sumuštinis, tačiau jei matysiu, kad jis gamintas iš širdies, man jis bus pats skaniausias pasaulyje”, – laidai „Tipo vlogas” pasakoja G.Masalskis.

Kelionių ekspertas Rimvydas Širvinskas–Makalius atviras – jis iš viso savo maisto raciono išbraukė cukrų bet kokiame pavidale ir dabar džiaugiasi lieknu kūnu: „Aš esu ragavęs pačio įvairiausio maisto: ir šikšnosparnių ir kirminų. Nepasakyčiau, kad jie labai skanūs, tačiau lietuviškoje virtuvėjė yra tokių patiekalų, kurių niekada nesutiktų ragauti užsieniečiai. Tarkime vėdarai jiems tikrai nekelia žavesio. O norint išlaikyti tobulą figūra, visų pirma reikia atsisakyti cukraus, kurio yra net duonoje.”

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.