Daina Bosas atskleidė itin svarbias savo grožio taisykles

Grožis, išvaizda ir svetimi pinigai – kone labiausiai aptarinėjamos temos. Kiek kainuoja dizainerio kurta vestuvinė suknelė? Kokius grožio ritualus atlieka verslininkė Daina Bosas? Gabrielės Rutkauskienės-Vashos paslaptys, kaip po nėštumo susigrąžinti idealias kūno linijas. Kokį grožio saloną rinktis išskirtinei šventei? Į visus šiuos klausimus tik „Tipo vlogas” laidai atvirai atsakė garsenybės.

 Daina Bosas.
 Daina Bosas.
 Milita Daikerytė (dešinėje).
 Milita Daikerytė (dešinėje).
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 5, 2018, 3:49 PM, atnaujinta Jun 6, 2018, 1:40 PM

„Tu manai, kad jeigu aš su tavimi dabar čia „tūsinčiausi“ iki ryto, o atsikėlusi užsitepčiau labai brangaus kremo, atrodyčiau gerai? Ne, nesąmonė.

Labai svarbu gerai pailsėti, keliauti, gyventi be įtampos ir streso. Tai pagrindinės grožio taisyklės. Tuomet ir išoriškai, ir viduje jausis ramybė bei grožis. Aš esu išbandžiusi ne vieną labai brangią kosmetikos priemonę, bet stebuklų jos tikrai nedaro.

Žinoma, svarbu naudoti įvairias priemones, daugiausia drėkinamąsias, bet aš tikrai nenaudoju brangių kremų”, – atvirai savo grožio receptais su „Tipo vlogas” vedėju Kenu dalijasi verslininkė Daina Bosas.

Milita Daikerytė, kuri ką tik atšventė savo grožio salono antrąjį gimtadienį, įsitikusi – svarbu domėtis naujovėmis, tačiau nepamiršti ir pagrindinių taisyklių, kurios yra žinomos nuo seno:

„Mano gyvenime grožis reiškia labai daug. Aš jau nuo mažumės mėgau liesti plaukus, galvodavau, kaip patobulinti veido odą makiažo priemonėmis. Viskas prasidėjo nuo mano mamos, kurios grožio studijoje praleidau daug laiko. Dabar pati turiu savo grožio saloną, bet su mama nekonkuruojame, atvirkščiai, ji dalinasi savo patirtimi, aš dalinuosi moderniomis žiniomis.”

Dainininkė Gabrielė Rutkauskienė–Vasha atvira, susilaukusi vaikelio, buvusią figūrą susigrąžino labai greitai, o dabar išvaizdos taip pat neapleidžia: „Na, manau, kad visi kremukai, įvairios grožio priemonės, kirpyklos, grožio salonai – viskas kainuoja. Manau, kad tam tikrai reikia skirti ir dėmesio, ir pinigų. Man viskas per mėnesį kainuoja apie pusantro tūkstančio eurų.”

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė – viena žinomiausių vestuvinių ir proginių suknelių kūrėja. Pasak jos, nuotakos savo šventei taip pat išleidžia nemažai pinigų, tačiau ji visuomet stengiasi išpildyti savo klienčių svajonę. „Pas mane ateina mažiau pinigų vestuvinei suknelei galinčios skirti merginos, nes svajoja apie mano kurtą suknelę, tad kaip aš joms galėčiau atsakyti? Aš visuomet stengiuosi išgirsti, kokia yra jų svajonė, ir kaip įmanoma joms palankiau, už prieinamą kainą sukurti jų svajonių suknelę. Be abejonės, būna ir karališkų vestuvių, kur išleidžiami didžiuliai pinigai. Taigi kiekvienas renkamės savo aukso kainą, kuri visų yra skirtinga”, – su laidos „Tipo vlogas” vedėjais savo darbo subtilybėmis dalinasi V.Jakučinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.