Paaiškėjo, ką internetu pasipiršusiam prodiuseriui Žilvinui Žusinui atsakė mylimoji

Ketvirtadienį žinomas muzikos prodiuseris Žilvinas Žusinas (35 m.), pažįstamas Bird Green pseudonimu, pasipiršo savo mylimajai, atlikėjai Ingridai Toleikytei-Dzalai. Savo norą vesti vyras išreiškė netradiciniu būdu – parašė jautrią žinutę socialinėje erdvėje ir pasiūlė tapti jo žmona.

Ž.Žusinas ir I.Toleikytė-Dzala.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Ž.Žusinas ir I.Toleikytė-Dzala.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2018, 9:12 AM

Laukti atsakymo žinomam vyrui prireikė kelias valandas. Virtualiu atsakymu į pasiūlymą dainininkė pasidalijo tik po vidurnakčio.

„Taip, sutinku“, – pasidalindama būsimo vyro žinute savo „Facebook“ paskyroje rašė Dzala.

Mylimai moteriai, su kuria turi dvejų metų sūnų Žaką, prodiuseris rašė:

Iš to didelio džiaugsmo, kad šiame gyvenime sutikau Tave – savo gyvenimo moterį, sūnaus mamą, atradau gyvenimo ramybę, inspiraciją kurti ir tobulėti, palaikymą, motyvaciją dirbti ir kartu siekti tikslų, norą nugyventi gyvenimą kartu – užauga per dideli sparnai, kurių laukia Ikaro likimas.

Viduje, matyt, iškėlęs galvą didžiavausi ir per daug kažkuo džiaugiausi. Lyg viskas, kas gera, yra natūralu, o reikalingu metu pamiršdamas skirti dėmesį, pasakyti, kaip stipriai gerbiu, myliu ir vertinu. Kažkodėl tik, kai būna peržengtos ribos, ir aš iš tų eilinių, tik dabar, sėdėdamas vienas tarp sienų, labai aiškiai ir šviesiai suprantu, kad iš to susireikšminimo, pasipūtimo, per pašėlusį gyvenimo tempą pamiršau duoti ir suteikti tai, ir dar daugiau, kiek Tu skyrei ir apdovanojai mane.

Viskas dėka Tavęs. Suprantu, kad vienoje situacijoje vaidindamas protingesnį, kitoje situacijoje būnu tiesiog pašlemėkas. Visada norėjau Tau pasakyti, bet buvau tiesiog bailys: Ingrida Toleikyte – TAPK MANO ŽMONA.

Iš Klaipėdos kilusi dainininkė Dzala koncertuoja su grupe, atlikdama „gipsy jazz“ stiliaus muziką, o prieš porą metų įrašė pagrindinę TV serialo „Juodosios našlės“ dainą.

2013 metais „X faktoriaus“ finale ji užėmė antrą vietą su hiphopo grupe RSP. Kurį laiką koncertavusi kartu, grupė išsiskirstė. Vėliau atlikėją buvo galima sutikti Vilniaus senamiesčio gatvėse, dainuojančią su gatvės muzikantais. Kurį laiką ji koncertavo kartu su grupe „The Swing Cats“, vėliau pradėjo solinę karjerą.

Armėnų ir gruzinų kraujo turinti Dzala yra profesionali dainininkė, baigusi operinį dainavimą, nuo paauglystės dainuojanti džiazą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.