Lino ir Irmos Adomaičių namuose – ypatinga šventė

Atlikėjas Linas Adomaitis (42 m.) su žmona Irma (34 m.) šiandien švenčia džiugią sukaktį – bronzines vestuves.

Linas Adomaitis su žmona Irma. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Linas Adomaitis su žmona Irma. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
M.Patašiaus nuotr. 
M.Patašiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 12, 2018, 2:14 PM, atnaujinta Jun 12, 2018, 2:27 PM

Šios sukakties proga dainininkas feisbuko paskyroje dalijosi gražiu įrašu.

„Lygiai prieš 8 metus, lygiai birželio 12 dieną šie du laimingi žmonės prisiekė vienas kitam svarbių dalykėlių. Šiandien mes švenčiame bronzines vestuvių metines!!! Jėėė!!! Šiandien mes mylim dar aistringiau, šiandien mes džiaugiamės dar labiau... Šios vestuvių metinės mums ypatingos, nes švenčiame jas laukdami mažo stebuklėliuko! Mes beprotiškai laimingi ir iki širdies gelmių dėkingi Dievui. Be galo smagu prisiminti euforinę būseną tą lemtingąją dieną“, – dalindamasis kadru iš jųdviejų vestuvių brūkštelėjo Linas Adomaitis.

Portalas lrytas.lt primena, kad apie šeimos pagausėjimą Linas Adomaitis su žmona pranešė dar balandžio mėnesį.

„Tai pati nuostabiausia žinia per visą mūsų gyvenimą! Mudu su Irma esame dėkingi Dievui už tokią neįkainojamą dovaną. Mūsų sielos ir mintys skrieja labai aukštai, mes degame beprotiška meile ir šiandien esame daugiau nei laimingi! Šiandien plaka jau trys širdys. Taip, bičiuliai, mes laukiamės vaikelio!!! Su šia palaiminta žinia mes keliavome po nuostabiąją Čilę ir nei minutės negalėjome pamiršti Jo. Ankstus rytas prasidėdavo mintimis apie mažylį, o nerdami į sapnus taip pat šypsojomės Jam ir siuntėme maldas į dangų. Neseniai grįžome iš šios nuostabios kelionės į Lietuvą ir jau negalime tylėti, draugai! Irma sako, kad kada nors reiks vėl nuvykti į Čilę visiems drauge ir parodyti žmogui, kur jis jau yra buvęs”, – balandžio mėnesį rašė L.Adomaitis.

Linas ir Irma susituokė 2010-aisiais. Iki tuoktuvių pora romantiškus santykius puoselėjo apie 2 metus. Ši atžala įsimylėjėliams bus pirmoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.