„Gelbėtojos“ Sandros Žutautienės šeimoje – ypatinga diena

Laidos „TV pagalba“ viena ryškiausių narių Sandra Žutautienė su bičiuliais ir gerbėjais pasidalijo džiugia žinia, kokia kasmet ypatinga jai būna birželio 15-oji. Tai – tėčio gimtadienis, o brangiomis šeimos akimirkomis Sandra dalijasi vis dažniau.

 Sandra Žutautienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Sandra Žutautienė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Sandra Žutautienė su šeimos nariais.<br> Feisbuko nuotr.
 Sandra Žutautienė su šeimos nariais.<br> Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 10:52 AM

Socialiniame tinkle moteris paliko jautrų įrašą.

„Šiandien mūsų šeimoje ypatinga diena! Tuoj papasakosiu kodėl. Ogi lygiai prieš šešias dešimtis metų, šokią dieną, viename trijų trobų kaimukyje Akmenės rajone gimė Albinėlis, siuvėjo (žemaitiško kriaučiaus) ir jo mokinės bei jau tuomet žmonos pirmagimis.

Labai mylėtas vaikas, tik anksti gyvenimo negandų patyręs, vos tik pradėjęs draugauti su gražuole Aldute, netekęs savo abiejų tėvų ir tapęs, tarsi, tėčiu jaunesniajam broliui.

Albinėlis nepalūžo ir pavergęs Aldutę sukūrė šeimą, susilaukė dviejų dukrų, kas turbūt šiek tiek liūdino jaunuolį, nes kuris gi vyras nenori užauginti bent vieno sūnaus?

Aš dalinai pabandžiau išpirkti sūnaus nebuvimą, tad juvelyrui Albinėliui bandžiau atstoti sūnų ir iki šiol nepykstu pavadinama Sandrajoniu. Šventai tikiu, kad meniškos sielos Albinėlis (būtent dėl tokio profesijos pasirinkimo turtų nesusikrovęs ir dar mane bandęs atkalbėti nuo visų meninių krypčių) yra laimingas žmogus ir jaučia savo trijų moterų besąlygišką meilę.

Taigi, mes su sese iki šiol esame dėkingos likimui, kad maždaug 1957-aisiais žemaičių kraučius Antanas pamilo kone dviem dešimtmečiais jaunesnę mokinę Bronelę ir 1958-ųjų birželio 15-ąją padovanojo mums Albinėlį, mūsų TĖTĮ! Myliu Tave, brangus žmogau! Su Gimtadieniu, Tėti!“, – rašė „gelbėtoja“ ir pasidalijo jaukiomis šeimos akimirkomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.