Arūnas Valinskas jau žino, koks anūkas gims

Balandžio mėnesį paaiškėjo, kad pramogų verslo garsenybės Arūnas (51 m.) ir Inga (51 m.) Valinskai taps seneliais.

 A. Valinskas.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
 A. Valinskas.<br> J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2018, 1:50 PM, atnaujinta Jul 10, 2018, 3:12 PM

Jųdviejų sūnus politikas Arūnas Valinskas jaunesnysis (28 m.) kartu su mylimąja burnos higieniste Viktorija laukia pirmosios atžalos.

Šį kartą portalui alfa.lt Arūnas Valinskas patvirtino pirmagimio lytį.

Anot jo, pasaulį rugsėjo mėnesį išvys primoji anūkė. Senelio vaiduo, pramogų pasaulio vilko, visiškai negąsdina, o rugsėjo mėnuo Valinskų šeimoje – ypač laukiamas.

Tiktai kai atžala pradės vaikščioti, tėvai žada iškelti vestuves, kuriose vaikas galėtų būti jų didžiosios gyvenimo šventės liudininkas.

Seimo nario Mykolo Majausko padėjėjas-sekretorius A.Valinskas jaunesnysis kiekvieną laisvą savaitgalį vyksta į Klaipėdą pas mylimąją Viktoriją arba laukia jos svečiuose Vilniuje.

Atskirai gyvenanti pora džiaugiasi ne tiktai kūdikio laukimu, bet ir savaitgalio susitikimais. Kai burnos higieniste dirbanti V.Denisovaitė išeis nėštumo ir gimdymo atostogų, ji iš uostamiesčio persikels į sostinę.

„Vestuvės yra abstrakti sąvoka, neskubame ir nesiveržiame tuoktis, nes nėra didelio reikalo. Abu susitarėme, kad jei kelsime vestuves, tai tuo metu, kai mūsų vaikas pats galės į jas ateiti pabūti liudininku“, – patikino A.Valinskas jaunesnysis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.