Be žinios dingusios Sandros Grafininos gyvenime – skandalingos audros

Buvusi „Olialia“ mergaitė 28 metų Sandra Grafinina Lietuvoje išgarsėjo prieš keletą metų vienoje gyvenimo būdo laidoje davusi interviu apie prabangų savo gyvenimą. Joje moteris pasakojo apie gyvenimą tarp Austrijos, Didžiosios Britanijos ir Lietuvos, pažintį su britu milijonieriumi Nigelu West-Macaulay.

Sandra West-Makauley su vyru Nigelu.<br>LR archyvo nuotr.
Sandra West-Makauley su vyru Nigelu.<br>LR archyvo nuotr.
Sandra West-Makauley su vyru Nigelu.
Sandra West-Makauley su vyru Nigelu.
S.Grafinina pernai kalbėjo, kad skiriasi su milijonieriumi ir teigė, kad jis smurtauja.
S.Grafinina pernai kalbėjo, kad skiriasi su milijonieriumi ir teigė, kad jis smurtauja.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 19, 2018, 11:47 AM, atnaujinta Jul 19, 2018, 3:54 PM

Šiaulietė tikino būsimą sutuoktinį sutikusi meno parodoje Londone. Lietuvės pakerėtas užsienietis netrukus atskrido pasisvečiuoti į Lietuvą, o po to vedė išrinktąją. Milijonieriaus sutuoktinė pasakojo, kad gali sau leisti nebeskaičiuoti pinigų, nes vyras jai per dieną būtinosioms išlaidoms skiria po 500 eurų.

Po to sekė vienas po kito skandalai: jos vyras N.West-Macaulay buvo sumuštas ir apvogtas, jo milijonai, pasirodo, buvo tik muilo burbulas, galiausiai jis, kaip teigė Sandra, prieš ją smurtavo ir buvo jos išlaikytiniu. Sandra sulaukė apkalbų dėl labdaros, kurią skyrė Antonovų šeimai, mat ši buvo ne tokia, kokia šeimai buvo pažadėta.

Spalvingą šiaulietės istoriją dar labiau nuspalvino ir su alkoholiu susiję skandalai.

Į policiją pernai sausį kreipėsi net Šiauliuose gyvenanti S.Grafininos motina. Moteris pranešė, kad jos dukra namuose guli girta ir neprižiūri savo mažamečio sūnaus. Pareigūnai S.Grafininą rado prisigėrusią iki sąmonės netekimo – moteris net nereagavo į aplinką.

Bute buvo rastas ir jos tuomet penkerių metų sūnus iš pirmosios santuokos. Pareigūnai iškvietė medikus, kurie moterį išvežė į ligoninę. Patys policininkai pasirūpino jos vaiku. Berniukas buvo perduotas laikinai S.Grafininos sesers globai. Tačiau ši liūdna istorija tuo nesibaigė.

Tą patį vakarą policijos pareigūnai gavo pranešimą iš ligoninės apie ten įsisiautėjusią pacientę. Ligoninėje atsipeikėjusi girta šiaulietė puolė koneveikti medikus ir vienai medicinos seseriai įspyrė į koją. Pareigūnams neliko nieko kito, kaip sulaikyti S.Grafininą ir nusivežti ją į policijos komisariatą.

Čia alkoholio matuokliu šiaulietei buvo nustatytas sunkus (3,21 promilės) girtumo laipsnis. Už girto pasirodymą viešoje vietoje administracinio nusižengimo protokolą surašę pareigūnai S.Grafininą išblaivinimui uždarė į laikino sulaikymo kamerą. Kai moteris prablaivėjo, ji buvo išleista namo.

Skandalų lydima pora buvo nusprendusi pasukti skirtingais keliais. Skyrybų nesustabdė ir faktas, kad Sandra laukiasi. Tiesa, pagimdžiusi dukrą Sandra su Nigelu vėl susitaikė. Dabar dukrelei septyni mėnesiai.

Nors dar pernai spalį į Šiaulius gyventi sugrįžusi ir laikinai miesto centre erdvų butą išsinuomojusi S.Grafinina sakė, kad sutuoktinio nematė nuo vidurvasario – su jo kūdikio besilaukiančia šiauliete Anglijoje likęs Nigelas bendrauja tik elektroniniais laiškais.

Gimdymui besiruošianti S.Grafinina tuomet sakė, kad ją žeidžia ir žmonių apkalbos, kurių ji sulaukė po santuokos su Nigelu prakalbusi apie prabangų gyvenimą, ir žiniasklaidos išpūsti skandalai. Paskutiniu lašu, perpildžiusiu kantrybės taurę, S.Grafininos teigimu, tapo jos tetos viešai išsakytos mintys. Melage dukterėčią išvadinusi ir nemalonių epitetų nepagailėjusi teta, pasak S.Grafininos, už savo žodžius turės atsakyti teisme.

„Nigelas nesirūpina šeima ir man kenkia. Daugybę kartų jis yra mane sumušęs. Nigelas ranką prieš mane pakėlė net tuomet, kai jau laukiausi kūdikio. Kartais sutuoktinio smurtą patirdavau ir po kelis kartus per dieną. Jis nesuvokia realybės.

Supykęs Nigelas sudaužė du mano „iPhone“ telefonus ir du planšetinius kompiuterius. Telefonus jis sudaužė, kai patyrusi smurtą bandžiau išsikviesti policiją. Nigelas labai pasikeitė, kai ėmė šlubuoti jo verslas. Kai susipažinome, jis sakė turįs nekilnojamojo turto, penkias vakcinacijos klinikas. Jis sumanė investuoti į Rusijos nekilnojamojo turto rinką. Tai vyras bandė padaryti per vieną tarptautinę kompaniją, kurioje figūruoja ir lietuviškos pavardės. Pernai rudenį jis išvyko į Rusiją, joje prabuvo iki Kalėdų. Jau ten būnant Nigelą teko išlaikyti man.

Grįžęs iš Rusijos Nigelas pradėjo daugiau gerti. Pamatęs, kad praranda verslą, jis pradėjo ne tik daugiau gerti, bet ir smurtauti. Į Nigelo verslo planus investavau ir savo lėšų – turiu dokumentus, kurie patvirtina ir mano verslo dalį, ir man priklausančio nekilnojamojo turto dalį“, –apie nesėkmingai susiklosčiusio verslo ir vedybinio gyvenimo peripetijas pernai spalį papasakojo buvusi „Olialia“ mergaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.