Birutė Navickaitė nusprendė nebetylėti: „Tai jis sugalvojo, kad mums reikia vaikučio“

Palangiškė Birutė Navickaitė (31 m.) nusprendė nebetylėti ir rėžti visą tiesą apie politiką Petrą Gražulį (59 m.). Per visus naujienų portalus nuaidėjusi istorija apie jųdviejų vaikelį sukėlė didelį skandalą ir atrodo, kad visa tai nesibaigs.

 P. Gražulis ir B. Navickaitė.<br> LR montažas.
 P. Gražulis ir B. Navickaitė.<br> LR montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 1, 2018, 2:40 PM, atnaujinta Aug 2, 2018, 10:18 AM

Antradienio popietę Birutė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo intriguojančiu įrašu. Jame moteris atskleidžia dar negirdėtų detalių.

Mat Birutę papiktino vieno naujienų portalo pasidalytas straipsnis, kuriame P.Gražulis tikino lankysiantis mergaitę tik kartu su Vaiko teisių apsaugos tarnybos darbuotojais. Straipsnyje politikas pažėrė daug kritikos ir buvusiai mylimajai Birutei. Būtent todėl ji nusprendė nebetylėti.

„Negaliu patikėti, kiek žmogus gali meluoti ir pilti purvą. Perskaičiusi šį straipsnį visiškai nenustebau, nes žinau, kad iš šio žmogaus purvinų žaidimų sulauksiu dar ne kartą.

Visų pirma aš niekada nebuvau lošiantis žmogus, niekada nesu stačiusi jokių didelių sumų, jokių! Mano pajamos man neleistų pralošinėti didelių namų ir ne vienų. Aš tiesiog tiek neuždirbu. Taip, kartais nusiperku momentinį loterijos bilietą ir beveik visada jis būna sėkmingas. Meilėje nesiseka, tai nors loterijoje sekasi“, – dalijosi Birutė.

Taip pat moteris prakalbo apie vaikelį. Anot jos, pats politikas nusprendė, kad jiedu turi susilaukti mažylio.

„Labai nevyriška vaidinti auką po to, kai pats mane suviliojo, keliais ėjo, ant rankų nešiojo ir tyčia nesisaugojo, nes tai jis sugalvojo, kad mums reikia vaikučio. Mylėjau be ribų ir tikėjau žmogumi.

Jo paties iniciatyva dabar turiu gražuolę dukrytę ir, tiesą sakant, nemanau, kad tokios moralės žmogus galėtų ką nors gero duoti vaikučiui.

Ir kad ilgai nesusilaukiau, pasakiau tik tada, kai pareikalavo „susitvarkyti“. Maniau, kad gal ateis į protą ir supras, kiek man svarbus vaikutis.

Akivaizdu, kad nesuprato. Jis jos vis dar neaplankė ne dėl to, kad nenori matyti manęs, o dėl to, kad nenori matyti dukrytės“, – įraše pasakojo moteris.

Anot Birutės, politikas mažylės neaplanko, nes yra užsiėmęs. Moters teigimu, politikas mieliau džiaugiasi kitų moterų draugija.

„Aš visą vasarą dirbu, dukrytė būna su močiute arba auklyte. Nėra jokių kliūčių ją aplankyti mums nesusitinkant. Bet šiam žmogui dabar juk atostogos... Nėra kada... Reikia ir į Odesą nuvažiuoti, ir šiaip pakeliauti... O dėl nusivylimo moterimis, tai tiesiai šviesiai sakau – mane pasiekė gandai, kad dar prieš kelias dienas jis važiavo į pirtį Latvijos link su draugu ir merginomis.

Šiais gandais aš linkusi tikėti, nes kai bendravome, kartu važinėdavome ir į pirtis, ir į sodybas. Tai buvo normali dviejų žmonių draugystė ir joks ne vienos dienos nuotykis, kaip yra pateikta. Žmogus meluoja ir neraudonuoja. Meluoja man, meluoja merginoms, meluoja visai Lietuvai“, – tokiais žodžiais įrašą baigė moteris.

Portalui lrytas.lt susisiekus su P.Gražuliu jis šį įrašą atsisakė komentuoti.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.