Nenuskriaudę kišenių Rolandas ir Ieva Mackevičiai trims savaitėms išsikėlė prie jūros

Radistas Rolandas Mackevičius (34 m.) nustebina išsiduodamas, kad kasmet bent mėnesiui persikelia į lietuvišką pajūrį. Televizijos ir radijo laidų vedėjas įsitikinęs – kruopščiai apskaičiavus išlaidas įmanomos ir tokios atostogos.

Rolandas ir Ieva Mackevičiai. <br>Instagramo nuotr. 
Rolandas ir Ieva Mackevičiai. <br>Instagramo nuotr. 
Ieva Mackevičienė. <br>Instagramo nuotr. 
Ieva Mackevičienė. <br>Instagramo nuotr. 
Rolandas ir Ieva Mackevičiai. <br>Instagramo nuotr. 
Rolandas ir Ieva Mackevičiai. <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 5, 2018, 2:25 PM

Su žmona Ieva (29 m.), sūnumi Motiejumi (4 m.) bei pusės metų dukrele Meile ir dabar Rolandas jau savaitę mėgaujasi poilsiu Nidoje. Čia žada pasilikti dar septynioms dienoms, o paskui tokiam pačiam laiko tarpui persikelti į Palangą.

„Kol dirbau „Zip FM“, šešias vasaras iš eilės mes po šešias savaites praleisdavome Palangoje, kadangi čia turėjome savo projektą. Ir dabar pajūryje netrūksta darbų: su Jonu Nainiu esame naktinio klubo „Exit“, kuriame grojame beveik kiekvieną savaitgalį, rezidentai, taip pat laukia festivalis Karklėje ir daugybė kitų darbų. Todėl tenka čia praleisti gana ilgą laiką“, – pasakojo radistas.

Laimė, į lietuvišką pajūrį R.Mackevičių vilioja ne tik darbai. Šis kraštas jam sukelia sentimentų. „Aš visą vaikystę praleidau pajūryje. Man visada labai artimi ir mieli Palangos bei Nidos paplūdimiai. Viskas paprasta, priimtina, aišku, malonu ir patogu. Džiaugiuosi, kad šiemet mums pavyko atvykti tuo metu, kai vyko „Nida Jazz“ festivalis, teniso turnyras. O kaip tik šiandien teko stebėti pliažo teniso turnyrą. Smagu, čia tikrai yra ką veikti“, – tvirtino televizijos ir radijo laidų vedėjas.

Žinomas vyras papasakojo, kad nemažai bendrų pomėgių randa ir su sūnumi. Su Motiejumi žaidžia tenisą, futbolą, o mėgstamiausia jųdviejų veikla – maudynės. „Kai jūra yra šiltesnė už bet kokį ežerą, neįmanoma iš jos išlipti“, – šyptelėjo pašnekovas.

Visgi R.Mackevičius viliasi, kad paaugus dukrelei, daugiau dėmesio sulauks ir iš jos. „Jeigu žindyčiau, manau, galėčiau su abiem vaikais vienodai laiko praleisti, – juokauja radistas. – Be jokios abejonės, vyriškos ir moteriškos komandos pasiskirstymas jau yra atsiradęs. Mes su partneriu Motiejumi jau dažniau dviračiais iš namų išvažiuojame dviese. Merginos laiką mėgsta leisti ramiau – miške mėgautis grynu oru. Na, bet, manau, šis susiskaldymo etapas yra labai laikinas. Kol vaikelis mažas, kitaip – neįmanoma“.

Aktyvaus laisvalaikio mėgėjams Nidoje tikrai yra ką nuveikti, tačiau netyla kalbos, kad šis kurortas – itin brangus. Paklaustas, ar nenusivylė kainomis, R.Mackevičius atskleidžia vasaros atostogų išlaidas su šeima planavęs ilgą laiką.

„Mes labai anksti pradėjome apie tai galvoti. Manau, jeigu tik čia atvažiavęs imtum svarstyti iš kur gauti pinigų pragyvenimui, tuomet tai tikrai nebūtų pati pigiausia kelionės kryptis. Keltas, kelionė, būstas, restoranai – viskas susideda ir susidaro gana nemaža suma. Tačiau jeigu atostogas pradedi planuoti iš anksto ir jų laukdamas kas mėnesį reguliariai pildai taupyklę – kodėl gi ne? Mes buvome susiplanavę mėnesį praleisti prie jūros, tad tikrai nesijaučiame nuskriausti“, – sakė R.Mackevičius.

Vos pusės metų dukrą auginantys Rolandas ir Ieva ieškodami būsto nuomai prioritetą teikė namams su virtuve.

„Tai labai gelbsti, kadangi ir pusryčius patys pasigaminame, ir Meilei maistuką verdame namuose. Gyvename pakankamai dideliame name. Miško pavėsyje turime terasą su griliumi, todėl vakarienės metu su bičiuliais pramogaujame čia. Na, o tiems, kurie apsistoja nedideliuose butuose ir valgo kavinėse, viešnagė pajūryje gali gerokai kirsti ne tik per kišenes, bet ir per skrandį“, – pasakojo R.Mackevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.