Vestuvių metines mininčių Mariaus ir Renatos Jampolskių šeimoje – slogi nuotaika

Aktoriaus Mariaus Jampolskio (39 m.) ir jo žmonos Renatos (32 m.) namuose – ypatinga diena. Jiedu mini 5-ąsias savo vestuvių metines. Dar ši šventė vadinama medinėmis vestuvėmis. 

Marius ir Renata Jampolskiai.<br> Soc tiknklo nuotr ir LR archyvo nuotr.
Marius ir Renata Jampolskiai.<br> Soc tiknklo nuotr ir LR archyvo nuotr.
 Marius ir Renata Jampolskiai.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Marius ir Renata Jampolskiai.<br>Soc. tinklo nuotr.
Marius ir Renata Jampolskiai.<br> LR archyvo nuotr.
Marius ir Renata Jampolskiai.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 3:35 PM, atnaujinta Aug 31, 2018, 3:48 PM

Šia proga Renata feisbuko paskyroje dalijosi gražiu įrašu bei nuotrauka, įamžinta jų vestuvių dieną.

„Prieš 5 metus mes tapome šeima... Myliu tave, mano vyre“, – po šia nuotrauka brūkštelėjo moteris.

Su naujienų portalu lrytas.lt Renata Jampolskė sutiko pasidalinti sukaktuvių dienos emocijomis. Moteris pasakojo, juodu dar labiau suartino dukra. 

„Mūsų santuokos metai prabėgo išties linksmai. Žinoma, buvo visko: ir geresnių, ir blogesnių akimirkų. Pagrindiniu džiaugsmu mums tapo dukrelė. Tai buvo didžiausias mūsų šeimos įprasminimo ženklas. Kol nebuvo mažylės mums viskas atrodė lengva ir paprasta, tačiau, kai atsirado Viltė, viskas tapo kur kas rimčiau“, – kalbėjo Renata.

Renata juokavo, kad Marius yra geresnis tėtis nei vyras, kadangi didesnę dalį dėmesio skiria jųdviejų atžalai, tačiau sakė tikinti, jog taip šeimoje ir turi būti.

„Viltę jis ir myli, ir lepina. Na, o man dėmesio kartais reikia pareikalauti pačiai. Mažylė paprasčiau moka pasiimti tėčio dėmesį, kai jai reikia. O mama neretai nori, kad tėtis pats prieitų...“ – juokėsi Renata.

Šios šventės, anot Renatos, jų šeima nesureikšmina. Ypač šiemet, kai dėl sunkiai sunegalavusio augintinio tenka laiką leisti veterinarijos klinikoje. Savo sveikata susirūpino ir pati Renata. 

„Mūsų namuose nebus didelės šventės, kadangi aš pati turiu temperatūros ir vienas iš mūsų šuniukų pasigavo erkinę erlichiozę, todėl šiandien jo laukia kraujo perpylimo procedūra. Visą rytą praleidome veterinarijos klinikoje ir dar vėliau vyksime... Mes išties nelabai sureikšminame tokių progų, todėl visas šventimas bus nebent jaukus vakaras visiems drauge su tortu namuose“, – kalbėjo Renata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.