Oksanos ir Simo Jasaičių sūnus pradės lankyti prestižinį darželį

Mokslo metų pradžios aidai šįryt šiurpuliukus kėlė ne tik moksleiviams, darželinukams, bet ir jų tėvams. Ypatingą progą pažymėjo ir Oksanos (34 m.) bei Simo (36 m.) Jasaičių šeima. Savo sūnų Dominyką (3 m.) pora išleido į darželį.

Simas ir Oksana Jasaičiai per sūnaus Dominyko krikštynas. <br>LR archyvo nuotr. 
Simas ir Oksana Jasaičiai per sūnaus Dominyko krikštynas. <br>LR archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2018, 2:54 PM, atnaujinta Sep 3, 2018, 3:40 PM

„Su mokslo metų pradžia! Pirmoji Dominyko patirtis darželyje, – po nuotraukomis socialinėje erdvėje rašė berniuko mama. – Va, kokį vyrą išleidome į darželį pirmą kartą.“

Berniukas, kurį interneto komentatoriai sutartinai vadina tėčio Simo kopija, į darželį išskubėjo nešinas oranžinės spalvos kardelio.

Tiesa, ne vienam užkliuvo tai, kad šeima Dominyką į darželį pradėjo leisti palyginti vėlai. Paklausta, kodėl taip nutiko, O.Pikul-Jasaitienė įsiliejo į pokalbį: „Nes toks buvo mūsų sprendimas.“

Anot žinomos moters, jos sūnus pradės lankyti Vilniaus privačios gimnazijos darželį. 

Remiantis brandos egzaminų ir kitais rezultatais, Vilniaus privati gimnazija užima itin aukštas pozicijas. O norintiems, kad čia darželį, pradinę mokyklą, progimnaziją ar gimnaziją lankytų jų atžalos, kas mėnesį tenka pakloti nemenką sumą. Pavyzdžiui, darželyje vaikui praleidžiant visą darbo dieną, per mėnesį tenka mokėti po 340 eurų, jei pusę dienos – 330 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.