Politikas Mykolas Majauskas su žmona suka skirtingais keliais

Byra politiko Mykolo Majausko (36 m.) šeima. Po 20 metų jis skiriasi su žmona Ieva. 15min žiniomis, Mykolas išsikraustė iš šeimos namų.

 Skiriasi Mykolas Majauskas su žmona.
 Skiriasi Mykolas Majauskas su žmona.
 Mykolas Majauskas su žmona Ieva.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Mykolas Majauskas su žmona Ieva.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 5, 2018, 5:28 PM, atnaujinta Sep 5, 2018, 6:58 PM

Portalo 15min teigimu, pora santuokos įžadus yra registravusi tik bažnyčioje, civilinė santuoka nesudaryta, todėl teismuose Majauskai santykių nesiaiškins.

Kovo mėnesį Mykolas pateko į viešą teismą. Televizijos laidoje anonimiškai buvo apkaltintas priekabiavimu.

Anot merginos, tuometinio premjero Andriaus Kubiliaus patarėju finansų klausimais dirbęs Mykolas Majauskas po pasisėdėjimo bare su moksleiviais pakvietė ją namo, ten apkabino per liemenį, pradėjo bučiuoti kaklą, atseginėti suknelę, sakė, kaip jos trokšta, koks gražus jos kūnas. Tačiau mergina neva atsitraukusi ir išėjusi iš politiko šeimos namų.

Ji taip pat tikino žinanti dar bent keturias merginas, buvusias panašioje situacijoje. Anot jos, Majauskas siekdavo nugirdyti jaunas merginas, moksleives, kurias atsivesdavo į barą neva pasišnekėti apie politiką.

Dėl kilusio didelio skandalo M.Majauskui teko raudonuoti prieš visuomenę ir aiškinti visą situaciją laidose. Ant plauko kybojo jo karjera, be to, politikas prisipažino, kad ir namuose tuo metu tvyrojo įtempti santykiai.

Vos tik nuaidėjus tokiai žiniai, M.Majauskas nakvojo pas tėvus.

„Šie kaltinimai – labai didelis iššūkis mūsų šeimai. Darysiu viską, kad jį įveiktume ir toliau pasitikėtume vienas kitu. Laikas parodys, ar tai įmanoma ir kiek tai įmanoma, bet šiandien tai didelis išbandymas“, – po skandalo itin atvirame interviu gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ Seimo narys.

Laidos kūrėjams politikas papasakojo ne tik apie pažintį su žmona, bet ir apie didžiausius išbandymus, kuriuos išgyveno drauge per dvidešimt metų trukusius santykius, iš kurių dešimt – santuokoje.

„Niekada nebuvau neištikimas žmonai“, – tvirtino politikas.

M. Majauskas po jam mestų kaltinimų ir kilusio skandalo teigė supratęs, kad gyvenimą gali sugriauti vos viena diena, nepaisant to, ką ir kiek dirbtum. Jis sakė, kad net šiek tiek gailisi ėjęs į politiką, nes šeimai dabar nereikėtų išgyventi to, ką tenka.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.