Pramogų šou rykliai Arūnas ir Inga Valinskai sulaukė anūkės

Pramogų verslo garsenybių pora Arūnas (51m.) ir Inga (52 m.) Valinskai jau matuojasi naują ir taip nekantriai lauktą vaidmenį. 

 Arūnas Valinskas jaunesnysis su širdies drauge Viktorija (pora kairėje). Dešinėje – seneliais tapę Inga ir Arūnas Valinskai.
 Arūnas Valinskas jaunesnysis su širdies drauge Viktorija (pora kairėje). Dešinėje – seneliais tapę Inga ir Arūnas Valinskai.
 Inga ir Arūnas Valinskai.<br> LR archyvo nuotr.
 Inga ir Arūnas Valinskai.<br> LR archyvo nuotr.
 Arūnas Valinskas su sūnumi Arūnu.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Arūnas Valinskas su sūnumi Arūnu.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Arūnas Valinskas su sūnumi Arūnu.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Arūnas Valinskas su sūnumi Arūnu.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-09-09 13:18, atnaujinta 2018-09-09 14:44

Jųdviejų sūnus politikas Arūnas Valinskas jaunesnysis (28 m.) kartu su mylimąja burnos higieniste Viktorija Denisovaite sulaukė pirmosios atžalos. Rugsėjo 9-osios ankstų rytą jiems gimė mergaitė. 

Šią žinią naujienų portalui lrytas.lt patvirtino pats Arūnas Valinskas jaunesnysis. Naujai iškeptas tėtis tikino, jog viskas pavyko puikiai.

„Išties jaučiuosi puikiai. Žinoma, dar tik pora valandų tėvystės, tai dar viskas virškinasi“, – juokavo Arūnas.

Mažylė gimė Klaipėdoje, kur naujoji šeima bus priversta pabūti dar kelias dienas. Džiaugsmo neslepia ir seneliai.

Dar prieš gimstant vaikeliui, Arūnas Valinskas šyptelėjo – senelio vaidmuo jo visai negąsdina. 

„Na, taip, juk pirmą kartą tapsiu seneliu, nesu daugkartinis senelis. Bet, kaip aš sakau, seneliu būti vienas juokas, bet paskui reikės su močiute miegoti. Va čia yra bėda“, – gero humoro jausmo nestokojo Arūnas.

Vyras prasitarė ir kiek anksčiau norėjęs išgirsti tokią džiugią žinią, tačiau sako, kad dėl to jokiu būdu negalima nieko kaltinti.

„Vaikai į pasaulį pasibeldžia tada, kada jiems labiausiai to reikia. O ne tada, kada nori tie žmonės, kurie tai planuoja“, – pridūrė A.Valinskas.

Tiktai kai atžala pradės vaikščioti, tėvai žada iškelti vestuves, kuriose vaikas galėtų būti jų didžiosios gyvenimo šventės liudininkas.

Seimo nario Mykolo Majausko padėjėjas-sekretorius A.Valinskas jaunesnysis kiekvieną laisvą savaitgalį vyko į Klaipėdą pas mylimąją Viktoriją arba laukė jos svečiuose Vilniuje.

Kai burnos higieniste dirbanti V.Denisovaitė išėjo nėštumo ir gimdymo atostogų, ji iš uostamiesčio persikėlė į sostinę.

„Vestuvės yra abstrakti sąvoka, neskubame ir nesiveržiame tuoktis, nes nėra didelio reikalo. Abu susitarėme, kad jei kelsime vestuves, tai tuo metu, kai mūsų vaikas pats galės į jas ateiti pabūti liudininku“, – patikino A.Valinskas jaunesnysis.

Prieš pusantrų metų socialiniame tinkle su klaipėdiete susipažinęs Arūnas per tą laiką su ja kalbėjosi įvairiomis temomis, žinoma, ir apie vaikus.

„Nors nesame tokia pora, kuri kartu pragyveno penkiolika metų, rimtos temos mūsų neaplenkė. Iš mūsų šiltų pokalbių žinojau, kad turime labai panašią nuomonę dėl vaikų. Ta nuomonė mums abiem priimtina. Todėl nebuvo jokio šoko sužinojus apie Viktorijos nėštumą. Žinia buvo labai smagi“, – patikino Arūnas.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?