Rašytoja Agnė Pačekajė su vyru Sauliumi susilaukė pirmagimio

Knygų „Prisirpusios senmergės išpažintis“ ir „Dingusio jaunikio paslaptis. Zosės memuarai“ autorė, žurnalistė Agnė Pačekajė (36 m.) su vyru Sauliumi susilaukė pirmagimio. Porai dukrytė gimė rugsėjo pirmąją, tačiau apie džiugią naujieną socialiniuose tinklusuose Agnė užsiminė tik dabar. Žurnalistė įkėlė gėlės nuotrauką su prierašu, kad tai prasmingiausios ir gražiausios per visą gyvenimą gautos gėlės. Moterį suskubo sveikinti bičiuliai ir gerbėjai.

 Agnė Pačekajė.<br> T.Bauro nuotr.
 Agnė Pačekajė.<br> T.Bauro nuotr.
 Agnė Pačekajė su vyru Sauliumi.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Agnė Pačekajė su vyru Sauliumi.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 11, 2018, 6:42 PM

Dar vasaros pradžioje džiugia naujiena apie laukiamą šeimos pagausėjimą Agnė dalijosi žurnalui „Stilius“.

„Labai labai apsidžiaugiau, nes tam tikrai atėjo metas. Pagaliau baigėsi tie svarstymai, kokia būčiau mama, ar sugebėčiau, gal jau reikėtų... Viskas. Tai vyksta. Tai realu. Ir kai tai tampa realu, suvoki, kad visos tos baimės, kas būtų, jeigu būtų, nyksta, nes dabar atsiranda svarbesnis tikslas“, – džiaugėsi Agnė.

Atvirame interviu A.Pačekajė kalbėjo ir apie pažintį su vyru Sauliumi, su kokiais keblumais dažniausiai susiduria šeimos. Tačiau moteris neslėpė, kad svarbiausia santykių taisyklė – paminti savo principus.

„Kai trankiausi iš vieno vakarėlio į kitą, visi klausė, kur vyras. Kai jis atsirado – kada vestuvės. Susituokiau, dabar klausia, o kur vaikai. Pati suprantu, kad mano amžius jau toks ir laikrodis tiksi. Nebėra kur dingti. (Šypteli.)

Bet nėra blogiau, kai vaikai atsiranda dėl to, kad visos aplink gimdo, tai noriu ir aš. Ar draugė ištekėjo, kokia graži buvo, noriu ir aš šventės. Reikia vadovautis savo galva. Bus taip, kaip turi būti.

Aš sakau taip: jei žmonės nesprendžia problemų ir nesikalba, lieka tik skyrybos. Dramos mirtinai reikia. Netgi kai ilgą laiką jos nebūna, pats pradedi jos ieškoti. (Juokiasi.) Santykiuose, kaip ir gamtoje, po audros viskas atgimsta. Jei ilgai nesiginčiji, vadinasi, nutyli problemą. Tada netikėtai atsiranda barnis, o tu spėji pažerti priekaištų ir už šį, ir už tą nutylėtą kartą.

Žmogus susierzina ir nebegali konstruktyviai priimti sprendimo. Geležį reikia kalti, kol ji karšta, nevilkinti. Nes dėl niekų susirieji, kai mažiausiai to reikia“, – nuomone dalijosi A.Pačekajė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.