Po ilgo laiko į Lietuvą grįžusi Evelina Young neatpažino brolio

Lietuvą JAV garsinanti talentingoji atlikėja Evelina Anusauskaitė-Young (28 m.) lankosi gimtinėje. Vakar į Vilnių atskridusi dainininkė iš karto išskubėjo aplankyti miesto centro.

Evelina Young. <br>Instagramo nuotr. 
Evelina Young. <br>Instagramo nuotr. 
Evelina Young. <br>Instagramo nuotr. 
Evelina Young. <br>Instagramo nuotr. 
Evelina Young. <br>Instagramo nuotr. 
Evelina Young. <br>Instagramo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 12, 2018, 12:07 PM, atnaujinta Oct 12, 2018, 12:08 PM

Apie savo viešnagę gerbėjams Evelina pranešė socialinėje erdvėje pasidalindama keliais džiugesį keliančiais vaizdo įrašais.

„Negaliu patikėti, pagaliau po dviejų metų aš čia. O kas čia? Čia mano brolis, kurio nebeatpažįstu. Užaugo kaip nežinau kas“, – atsukusi filmavimo kamerą į brolį Haroldą džiūgavo Evelina.

Penktadienio rytą atsibudusi šeimos namuose Evelina vėl dalijosi nuostabiais sostinės vaizdais ir įspūdžiais: „O, Dieve, aš namie. Pažiūrėkit, kaip gražu, koks gražus rytas. Ir kaip man pasisekė su oru“.

Garsi atlikėja sostinės centrą papuošė savo nepriekaištingu įvaizdžiu. Saulėtą rytą plačia šypsena ir garbanomis pasipuošusi Evelina įsiamžino Katedros aikštėje.

„Labas rytas, gražusis Vilniau“, – dalindamasi vienu iš kadrų „Instagram“ rašė dainininkė.

Na, o pristatydama kitą nuotrauką iš gimtinės savo džiugesio doze pasidalijo ir su užsienio gerbėjais. Angliškai dainininkė rašė: „Džiaugsmas liejasi per kraštus! Kaip gera grįžti namo po dviejų metų. Atrodo, tarsi niekada nebūčiau išvykusi“.

Primename, kad E.Anusauskaitė-Young į JAV, Los Andželą gyventi išvyko prieš 6 metus, kuomet ištekėjo už amerikiečio, garso režisieriaus Adamo Youngo (36 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.