„Kol kas stresas... Bet jaučiuosi gerai, dar nieko nesuprantu, kas vyksta (Šypsosi.). Viskas kol kas pagal planą: visi kalbamės, skanaujame nerealų maistą.
Kas mus aplankė, sako, kad ši vieta labai pasikeitė ir džiaugiasi, kad mes sukūrėme kultūros ir estetikos židinį. Laukiame svečių – nieko neišvysime ir visus labai skaniai pavalgydinsime“, – gruodžio 1-ąją portalo lrytas.lt sveikinimus priėmė Justė.
O jeigu dar sukate galvas, kur sutikti Naujus metus, Jazzu turi parengusi išskirtinę programą savo restorane.
„Kviečiame Naujus metus pasitikti kartu su mumis restorane „Basi Basi“. Jūsų laukia romantiška, bei gurmaniška 5 patiekalų vakarienė, pianino garsai, lydėsiantys visą vakarą, o vakaro finale – Jazzu ir pianisto Kestučio Pavalkio akustinis koncertas.
O tada jau šoksime iki ryto ir švęsime gyvenimą, pamiršę negandas, skanduosime naują pradžią ir kartu kursime „Basi Basi“ istoriją, kol jėgos mūsų neapleis! Išlaisvinkime savo sielas, atsiduokim muzikai ir lepinkim savo kūną skaniausiu maistu! Vakarienės tematika – mūsų nuostabioji Lietuvos žemė ir jos gėrybės.
Improvizacija lietuviškos virtuvės tema. Tradicija ir modernumas lėkstėje ir ant stalo. Tai kas pažįstama ir tai kas dar neatrasta suskambės gražiausiais akordais.
Vakarienė: kastinis su kmynais ir mažom keptom bulvytėm Silkė ant ruginės duonelės (karamelizuoti svogūnai, marinuotas raudonas svogūnas, varškės kremas, ruginė duonelė) Baršteliai su ausytėmis.
Pagrindinis patiekalas: anties krutinėlė su kviečiais meduje,vyšniomis, apkeptais burokėliais arba vegetariškas pasirinkimas – keptas kalafijoras su kaparelių razinų džemu, marinuotais raudonais svogūnais, kalamta alyvuogėmis, keptais kalafijoro lapais
Desertas – sūrio pyragas su aguonų biskvitu,mėlynių piurė ir riešutų sviesto sniegu!“ – skelbiame restorano socialinėje paskyroje.
Tiesa, už jaukią programą ir vaišes teks vienam žmogui atseikėti 140 eurų. Vakaro programa trunka iki pirmos valandos nakties.
„Nuo tada duris atversime visiems, kurie nori ateiti pasisveikinti ir pasibučiuoti“, – rašė „Basi Basi“.
Daugiau apie restoraną galite skaityti čia: