Dainininkė Neringa Šiaudikytė pasinaudojo numerologo patarimu: pakeitė savo gyvenimą

Dainininkė Neringa Šiaudikytė nustebinta – didžioji dalis to, apie ką jai pirmojo susitikimo metu kalbėjo numerologas Elanas Liachovičius, jau pasitvirtino.

 N. Šiaudikytė. <br>LR archyvo nuotr.
 N. Šiaudikytė. <br>LR archyvo nuotr.
 N. Šiaudikytė. <br>LR archyvo nuotr.
 N. Šiaudikytė. <br>LR archyvo nuotr.
 N. Šiaudikytė. <br>LR archyvo nuotr.
 N. Šiaudikytė. <br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 11, 2019, 10:10 AM

„Prieš keletą dienų su juo vėl pasišnekėjome. Dabar, regis, esu tam kelyje, kurį man gimstant lėmė žvaigždės“, – sakė žinoma atlikėja.

N.Šiaudikytė pamena prieš pažintį su E. Liachovičiumi numerologiją vertinusi lyg pro padidinamąjį stiklą. Jai atrodė, kad gimimo diena bei vardas negali daug papasakoti apie žmogų.

„Buvau skeptiškai nusiteikusi, bet Elanas mane įtikino“, – neslėpė pašnekovė.

Vienas iš esminių numerologo patarimų Neringai buvo pradėti planuoti savo laiką.

Meniškai šį klausimą anksčiau vertinusi dainininkė į tai atsižvelgė ir dabar džiaugiasi ne tik dainavimo repeticijomis, bet ir veikla keliose užsienio kompanijose. Ji pastebėjo, kad tai, ką suplanuoja, būtinai įvyksta. Didžiausia šių dienų aistra, kuria „užsikrėtė“ N. Šiaudikytė, yra Tarptautinis keliautojų klubas.

„Tapęs jo nariu renki taškus ir daug pigiau arba nemokamai keliauji! Jau tai išmėginau ir su mama pasilepinau penkių žvaigždučių viešbučiu Egipte. Esu suplanavusi ir daugiau kelionių, kurių metu klubo nariams siūloma mėgautis išskirtiniais, tik jiems skirtais privalumais“, – pasakojo N. Šiaudikytė.

Ji džiaugėsi, kad norint užsiimti šia veikla, jokių ypatingų įgūdžių nereikia. Užtenka tiesiog mėgti keliones.

Apie tai, kad dainininkė itin sėkminga turėtų būti versle, aiškiai įvardino ir E. Liachovičius. Jis patarė jai imtis naujos veiklos bei pastebėjo, kad Neringa pasieks rezultatų ne vienoje srityje.

„Nesu gimusi su „laimingais marškinėliais“, todėl visko pasiekti turiu pati. Plaukimas pasroviui – ne mano charakteriui“, – sakė N. Šiaudikytė.

Prisimindamas pokalbius ir konsultacijas dainininkei, numerologas E. Liachovičius pridūrė, jog Neringa yra be galo įžvalgi, pastabi ir lankstaus būdo.

„Visą laiką kol kalbėjau ir pasakojau tai, kai rodo jos skaičiai, mačiau kaip įdėmiai ir pastabiai ji klausė, kaip kruopščiai reagavo į kiekvieną faktą. T

urbūt tuo, kad tik dainavimas ir tik scena jai tinka, tiki daugelis. Tačiau skaičiai parodė dar daugiau talentų ir dar daugiau gabumų, slypinčių Neringos viduje.

Verslas, prekyba, organizacija, kelionių turizmas – ir tai tik lašas jūroje! Karminėje numeroligijoje aiškiai įžvelgiau, kad mokslas ir studijos – jai būtinas kaip oras! Ir pasakęs tai Neringai pamačiau šypseną jos veide. Ši mergina tiek daug mokosi ir studijuoja – sunku buvo net patikėti“, – sakė numerologas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.