Kastytis Kerbedis atsidūrė ligoninėje: plyšus skrandžiui, jam atlikta operacija

Penktadienio rytą atlikėjas Kastytis Kerbedis atsidūrė ligoninėje. Lrytas.lt tai patvirtino ir dainininko giminaitis muzikantas Aras Vėberis. Jis su K.Kerbedžio dukterėčia Martyna augina sūnų, kurio krikštatėvis yra Kastytis. Tiesa, atlikėjo prašymu jo būklės Aras komentuoti nepanoro.  Vyras patikino, kad K.Kerbedžiui viskas bus gerai.

Kastytis Kerbedis.<br>D.Umbraso nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>D.Umbraso nuotr.
Kastytis Kerbedis (kairėje).<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kastytis Kerbedis (kairėje).<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 8, 2019, 1:40 PM, atnaujinta Feb 8, 2019, 3:34 PM

Penktadienio vakarą Vilniuje esančiame naktiniame klube „Pabo Latino“ turėjęs koncertuoti dainininkas pasirodyti negalės.

Vietoj jo publikai pasirodys paskutinę akimirką pakeisti K.Kerbedį sutikęs Saulius Prūsaitis.

Dainininkui artimų šaltinių teigimu, K.Kerbedis blogai pasijuto penktadienio rytą ir buvo išvežtas į Panevėžio ligoninę, kur medikai nustatė, kad jam plyšo skrandis.

55-erių atlikėjas skubiai operuotas ir šiuo metu ilsisi ligoninės reanimacijoje.

Lrytas.lt žiniomis, operacija praėjo sklandžiai, tačiau ligoninėje dainininkui tikriausiai teks pagulėti ne vieną dieną – medikai baiminasi komplikacijų.

Dėl K.Kerbedį užklupusių sveikatos problemų jam teks atšaukti planuotą dalyvavimą TV3 šou projekte „Lietuvos talentai“. Šį sezoną K.Kerbedis turėjo dirbti vienu šio projekto teisėjų.

Projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas lrytas.lt sakė, kad populiaraus šou filmavimai turėjo prasidėti kitos savaitės pradžioje.

„Nutiko taip, kaip nutiko. Linkime Kastyčiui sveikatos. Projekte dirbs trys teisėjai, kaip ir įprasta. Kastyčio vietos niekas neužims, bet jo projekte nebepamatysime“, – sakė S.Urbonavičius.

Anot dainininkui artimų šaltinių, dainininkas šį mėnesį ketino gultis į ligoninę dėl kitų sveikatos problemų.

Tačiau vizitą pas medikus vis atidėliojo dėl įtempto koncertų grafiko ir karjeros reikalų. Gruodį jis surengė sėkmingą koncertų turą per penkias didžiausias arenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.