Paaiškėjo, kaip po sudėtingos operacijos jaučiasi Kastytis Kerbedis

Praėjusią savaitę dainininkas Kastytis Kerbedis atsidūrė ligoninėje. Atlikėjui skubiai buvo atlikta operacija. Kaip naujienų portalui lrytas.lt sakė vyro giminaitis Aras Vėberis, vyrui plyšo skrandis.

Kastytis Kerbedis.<br>G.Birvinsko nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>G.Birvinsko nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>R.Zilnio nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>R.Zilnio nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>D.Umbraso nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>D.Umbraso nuotr.
Kastytis Kerbedis.<br>T.Bauras
Kastytis Kerbedis.<br>T.Bauras
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 12, 2019, 11:27 AM, atnaujinta Feb 13, 2019, 11:41 AM

Laimė, pirmadienio vakarą žinomas dainininkas pats pranešė apie savo savijautą.

„Atsiprašau visų už išgąsdinimą... Bet, iš tikro, absoliučiai netikėtai įvyko tai, kas įvyko penktadienį apie 6 ryto. Begalinis ačiū superoperatyviai reagavusiai gydytojų komandai, greitosios pagalbos medikams, ypač – gyd. Andriui Račkauskui, Jolantai Vokietienei ir visiems visiems!!! Pirmą kartą „turiu laimės“ gulėti ligoninėje, pirmą kartą patyriau narkozę...

Begalinis AČIŪ visiems už palaikimą ir linkėjimus!!! Viskas jau ok. Kostutis“, – savo feisbuko paskyroje rašė K.Kerbedis.

Dainininkui artimų šaltinių teigimu, K.Kerbedis blogai pasijuto penktadienio rytą ir buvo išvežtas į Panevėžio ligoninę, kur medikai nustatė, kad jam plyšo skrandis. 55-erių atlikėjas skubiai operuotas ir paskui atsidūrė ligoninės reanimacijoje.

Lrytas.lt žiniomis, operacija praėjo sklandžiai, tačiau ligoninėje dainininkui buvo pasiūlyta pagulėti ne vieną dieną – medikai baiminosi komplikacijų.

Neteko kėdės komisijoje

Be to, paaiškėjo, kad dėl sveikatos problemų dainininkas negalės atlikti pareigų naujame TV3 šou „Lietuvos talentai“ sezone.

Projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas lrytas.lt sakė, kad populiaraus šou filmavimai turėjo prasidėti šios savaitės pradžioje.

„Nutiko taip, kaip nutiko. Linkime Kastyčiui sveikatos. Projekte dirbs trys teisėjai, kaip ir įprasta. Kastyčio vietos niekas neužims, bet jo projekte nebepamatysime“, – sakė S.Urbonavičius.

Komisijoje liks Marijonas Mikutavičius, Ineta Stasiulytė ir Justinas Jankevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.