Daiva Žeimytė-Bilienė laukiasi pirmagimio

Šiuolaikiškame pasaulyje labai daug bėgimo, lėkimo ir streso, o vidinės ramybės labai trūksta. Kovo 8-ąją Vilniuje moterims „Litexpo“ centre surengta konferencija „Moters vizija“. Joje žinomos Lietuvos moterys skaito pranešimus apie tai, kaip jaustis gerai ir nepamesti savęs, siekiant savų tikslų.

 Konferencijos „Moters vizija“ vedėja renginyje prisipažino besilaukianti.<br> D.Umbraso nuotr.
 Konferencijos „Moters vizija“ vedėja renginyje prisipažino besilaukianti.<br> D.Umbraso nuotr.
 Konferencijos "Moters vizija" vedėja renginyje prisipažino besilaukianti.<br> D.Umbraso nuotr.
 Konferencijos "Moters vizija" vedėja renginyje prisipažino besilaukianti.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 8, 2019, 11:17 AM, atnaujinta Mar 8, 2019, 12:12 PM

Konferencijoje dramatiška savo gyvenimo istorija dalijosi ir vedėja Daiva Žeimytė-Bilienė (39 m.). Jos tėtis pasitraukė iš gyvenimo, kai jai buvo penkeri, patėvis ją ir mamą skriaudė, o vėliau mama mirė nuo vėžio.

Vėliau ji galvojo, kad nesutiks ją mylinčio vyro. Tačiau ne tik jį sutiko, bet ir ruošiasi šeimos pagausėjimui. Kovo 8-ąją stovėdama ant scenos ji prisipažino, kad yra ne viena. Pora laukiasi mažylio.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėja, žurnalistė D.Žeimytė ir Rio de Žaneiro parolimpinis čempionas Mindaugas Bilius susituokė pernai rugpjūtį. Pora amžiną meilę prisiekė Jiezno Šv. arkangelo Mykolo ir Jono Krikštytojo bažnyčioje.

Pora susituokė draugų ir artimųjų rate, o šventę iškėlė už sostinės ribų.

Daiva tąkart šypsojosi, kad nors tarp jos ir Mindaugo yra dvejų metų skirtumas (Mindaugas dvejais metais jaunesnis), abu yra gimę tą pačią dieną – vasario 13-ąją, tad puikiai vienas kitą jaučia ir supranta.

Panašu, kad įkvepiančios istorijos sulaukė didžiulio būrio klausytojų.

Štai, į renginį atvykusi klaipėdietė Birutė sakė, kad šią išvyką pati sau pasidovanojo kovo 8-osios proga. Ji turi savo verslą, o renginyje tikisi iš žinomų Lietuvos moterų pasisemti motyvacijos judėjimui į priekį.

Ilona su kolegėmis į renginį atvyko iš Elektrėnų, nes jai rūpi išgirsti psichologinių ir kitokių patarimų, kaip moteriai gerai jaustis šiuolaikiniame pasaulyje.

Panašiai nusiteikusių moterų – pilna didžiulė salė. Antrą kartą vykstančioje konferencijoje laukiama apie 1200 dalyvių.

Laukiamiausios renginio pranešėjos – viešnios iš JAV.

Tai Lietuvos baleto primalerina Eglė Špokaitė ir kultinė lietuvių kilmės Holivudo aktorė Rūta Lee. E.Špokaitė šįvakar skaitys pranešimą „Kaip išlikti moteriška, autentiška, principinga ir sąžininga, kai tuo pačiu metu norime pakeisti pasaulio sukimosi greitį ir kryptį?“, o R.Lee – „Niekada nepasiduok. Kaip siekti savo svajonių ir nugalėti baimes, kurios stabdo jų išsipildymą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.