Žaviausių šalies vyrų sveikinimai moterims verčia rausti

Moters dieną socialiniuose tinkluose atgijo pavasaris. Vyrai savo mylimas moteris lepina puokštėmis, o tokios gražios akimirkos negali būti neįamžintos.

Vyrai sveikina gerbėjas Moters dienos proga. <br>Soc. tinklų nuotr. 
Vyrai sveikina gerbėjas Moters dienos proga. <br>Soc. tinklų nuotr. 
Žilvinas Tratas. <br>Instagramo nuotr. 
Žilvinas Tratas. <br>Instagramo nuotr. 
Rytis Cicinas. <br>Feisbuko nuotr. 
Rytis Cicinas. <br>Feisbuko nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-03-08 16:36

Nešinas gėlių puokšte įsiamžino ir žavusis aktorius Žilvinas Tratas (30 m.). Instagrame pasidalijęs nuotrauka su gėlėmis, vyras sveikino visas gerbėjas, linkėdamas – „Laimingos Moters dienos“.

Po šiuo žinomo vyro sveikinimu pasipylė daugybė komentarų. Beje, dauguma jų rusų kalba, nes aktorius yra atlikęs ne vieną svarbų vaidmenį būtent rusų filmuose.

Todėl čia gerbėjų Žilvinas, ko gero, turi daugiau nei savo gimtinėje.

Primename, kad šiuo metu, kiek žinoma, aktorius yra vienišas. Aktoriaus ir jo buvusios žmonos Julijos Lubičianskojos išsiskyrimas buvo labai netikėtos.

Kalbos apie jųdviejų skyrybas žiniasklaidoje pradėjo sklisti 2017-ųjų kovą, kadangi tuomet Žilvinas Tratas pakeitė savo statusą socialiniame tinkle, o Julija pašalino visas instagrame buvusias vyro nuotraukas.

Tačiau tik 2018-ųjų sausį garsus aktorius galutinai patvirtino kalbas apie jųdviejų santykių baigtį.

Spindėkit! 

Į moteriškąją lytį kreipėsi ir renginių vedėjas Tadas Rimgaila (34 m.). Glėbyje puokštę gėlių laikantis vyras socialinėje erdvėje pasidalijo sveikinimu. 

„Su jūsų švente, mielos moterys. Spindėkit, būkit mylimos ir mylėkit! Bučkiai ir gėlės jums“, – flirtuodamas ir siųsdamas keletą bučinių rašė T.Rimgaila.

Et, galima tik pasvajoti, kaip buvęs „Žuvėdros“ šokėjas namuose nustebins mylimą žmoną, kepyklėlės „Liu Patty“ įkūrėją Liuciną Rimgailę (30 m.).

Žavusis „TV Pagalbos“ veterinaras Paulius Morkūnas (33 m.) taip pat pasveikino gerbėjas. Tačiau kiek kitaip... Į pagalbą vyras pasikvietė vieną savo pacientų.

„Šiandien mūsų nuotaikos puikios, nes šuniukas jaučiasi daug geriau. Gražios kovo 8!“ – savo feisbuko paskyroje rašė Paulius.

Paulius yra tikras gyvūnijos pasaulio mylėtojas. Du vaikus – Giedrių (8 m.) ir Emilį (6 m.) – su žmona Kristina (31 m.) auginantis Paulius vadovauja trims veterinarijos klinikoms: dvi iš jų Kaune, viena – Jurbarke.

Be to, kad savo darbe dažnai bičiuliaujasi su gyvūnais, vienu rūpinasi ir namuose. Neseniai šeima įsigijo Pauliaus pamiltos sportiškosios vengrų vižlų veislės šunį.

Būkit mylimos! 

Galybę gerbėjų visoje Lietuvoje ir už jos ribų turintis Rytis Cicinas (45 m.) taip pat nepagailėjo laiko fanėms. Socialinio tinklo paskyroje atlikėjas pasidalijo kadru, kuriame – didžiulė puokštė božole vyno spalvos rožių.

„Mielos Moterys, su Kovo 8-ąja. Būkit laimingos ir mylimos“, – baltutėle šypsena į fanes kreipėsi R.Cicinas. 

Primename, kad R.Cicinas ilgus metus puoselėja romantiškus jausmus savo mylimąjai Neringai. Jis ir aštuoneriais metais jaunesnė gražuolė augina sūnų Adą, gimusį 2009 metų gegužę. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.