Andrius Tapinas prakalbo apie skyrybas ir kreipėsi į jį sekančius: „Darosi neaišku, kuri mano dama“

Pasitvirtino dar sausio mėnesį sklandę gandai apie žurnalistų Andriaus (41 m.) ir Rasos (41 m.) Tapinų skyrybas. A.Tapino feisbuko statusas pasikeitė ne šiaip sau – jų santuoka sugriuvo.

 Rasa Tapinienė ir Andrius Tapinas.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa Tapinienė ir Andrius Tapinas.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa Tapinienė ir Andrius Tapinas.<br> LR archyvo nuotr.
 Rasa Tapinienė ir Andrius Tapinas.<br> LR archyvo nuotr.
Andrius Tapinas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Andrius Tapinas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 10, 2019, 1:17 PM, atnaujinta Jun 10, 2019, 2:00 PM

A.Tapinas kuria nepriklausomą internetinę televiziją „Laisvės TV“, kurios laidose jau seniai buvo matyti, kad ant jo rankos nesipuikuoja vestuvinis žiedas.

Tylos sieną Andrius pravėrė vienoje pokalbių programėlėje, kurioje buvo aptarinėjamos įvairiausios garsenybių nuotraukos, slapti pasivaikščiojimai, romanai. Čia buvo diskutuojama ir apie žurnalistų poros statusą.

„Sveikos, žavios damos ir puikūs ponai, kaip sako mano draugas Jogaila Morkūnas (tas, kur žiauriai sukūdo po skyrybų, į žmogų nepanašus).

Aš esu Andrius Tapinas, įkeliu savo nuotrauką, kad negalvotumėt, jog kažkoks apsimetėlis. Geri žmonės parodė šį kanalą, tad sveikinuosi ir sakau, kad nepykstu ir jaučiuosi gerai ir pakylėtai, kad mano asmeniui skiriate tiek dėmesio.

Yra ir naudos, nes ne visada prisimenu vietas, kur esu buvęs, o čia va – viskas kaip ant delno, sudokumentuota. Bet galvoju, kad viskas yra pernelyg sudėtinga.

Reikia fotkinti, tos nuotraukos iš nugaros dažnai būna neryškios, arba vakar „Birštono spa“ atvažiavot ilsėtis, o vėl stresas, reikia stebėti, po to aprašyti, tai koks čia jums poilsis, dar darosi neaišku, kuri mano dama yra blondinė ar brunetė. Nėra lengva, todėl siūlau paprastinti arba streaminti.

Aš jums čia viską pasakysiu tiesiai, kad taip, jau kurį laiką esu vienas, ne, antros pusės neturiu (jeigu ką turit pasiūlyt – tai PM), taip, tas raudonas sportinis Lotusas yra mano ir aiški vidurio amžiaus krizės išraiška, ne, ketvirtadienį „Piano Man Outside“ nebuvau įkaušęs, išgėriau tik vieną Spritzą, bet buvo labai ilgas „Laikykitės ten“ filmavimas, tai galėjo taip pasirodyt, ne, ne visos blondinės, kurios nori su manim nusifotografuoti klubuose, yra mano moterys ir būna, kad aš mieste pietauju su kolegėmis.

Tai va – jei jums iškils klausimų arba kur nors mane pamatysit – jūs nevarkit, tiesiog prieikit ir paklauskit, galėsim ir nusifotografuoti kartu, perduosim linkėjimus pokalbių programėlei, arba klauskit čia, atsakysiu.

Arba dar idėja – galit kaupti pletkus ir klausimus ir tada mėnesio gale pasidarykim bendrą klausimų-atsakymų sesiją.

O šį vakarą važiuoju nusipirkti drabužių, nes po savaitės išvažiuoju atostogauti (sekite insta storius) ir turiu klausimą – ar „Oze“ yra „H&M“, ar reikės važiuot į „Akropolį“, – rašė jis.

Andrius ir Rasa Tapinai santuokoje buvo kartu 17 metų. Buvę sutuoktiniai augina du vaikus – dukrą Vasarą ir sūnų Vakarį.

2016 metais naujienų portalui lrytas.lt Rasa kalbėjo apie santuoką.

„Santuoka – tai derybų ir kompromisų menas. Išties verta nepamiršti tuokiantis tariamų žodžių „...ir džiaugsme, ir varge, iki mirtis mus išskirs“.

Nėra šeimų be dūmų, kai žmonės sako, kad nesipyksta – nelabai tikiu tuo. Na, o mūsų su Andriumi gyvenimas gal netobulas, bet mudviem tobulai tinka“, – tuomet kalbėjo moteris.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.