Gintarė Karaliūnaitė prašo pagalbos: ieško viščiukui naujų namų

Dainininkė Gintarė Karaliūnaitė (40 m.) turi naują galvos skausmą. Moters namuose atsiradusiai vištai ji ieško naujų namų. Tiesa, višta dar tebėra mažas viščiukas, o atsirado ji Gintarės namuose, nes parsivežė dukra.

 G.Karaliūnaitė.
 G.Karaliūnaitė.
  G.Karaliūnaitė.
  G.Karaliūnaitė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 25, 2019, 1:40 PM, atnaujinta Jun 25, 2019, 3:07 PM

„Draugai! Reikia pagalbos! Kas Kaune ar Kauno rajone auginate vištas? Priimkit ir mūsų Pienę. Mes pažadam lankyti ir parūpinti maisto. Liūdna jai vienai. Ir ne kambaryje gi jai reikia gyventi. Dukrytė parsivežė iš paukščių šventės, gavo dovanų. Pasidžiaugėm... Bet vištytei reikia kitų vištų“, – prašė pagalbos moteris.

Savo namuose Gintarė viščiuką augino kelias savaites ir nors specialios šildančios lempos neturėjo, per tas pora savaičių užaugo, anot Gintarės, stipri višta. Tiesa, nuotraukoje įamžintas vos trijų dienų viščiukas.

Ir nors Gintarės atveju viščiukas išgyveno ir sustiprėjo, po šiuo pagalbos šauksmu pasipylė komentarai su liūdnais prisiminimais. Viena Gintarės bičiulė teigė, kad vaikystėje augino vieną viščiuką ir šis „pakratė kojeles“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.