Aktoriaus Dominyko Vaitiekūno gyvenime – netikėti pokyčiai: palieka televiziją

Antradienio pavakarę aktorius Dominykas Vaitiekūnas pranešė netikėtą naujieną. Kiek daugiau nei prieš metus sugrįžęs į LRT televizijos eterį, aktorius nusprendė vėl jį palikti. Šia netikėta žinia vyras pasidalijo savo socialinio tinklo paskyroje.

Dominykas Vaitiekūnas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dominykas Vaitiekūnas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dominykas Vaitiekūnas, koncertas, tamsta<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Dominykas Vaitiekūnas, koncertas, tamsta<br>J.Stacevičiaus nuotr.
LRT sezonas Dainininkas Dominykas Vaitiekūnas.<br>T.Bauro nuotr.
LRT sezonas Dainininkas Dominykas Vaitiekūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 23, 2019, 9:17 PM, atnaujinta Jul 23, 2019, 9:30 PM

„Šiandien buvo šilta diena, bėgo prakaitas, o aš išėjau iš darbo. Paskutiniu metu jaučiau, kad noriu dažniau lipt į sceną. Ir kad manyje gyvena didesnis artistas, nei žurnalistas.

Todėl bent jau artimiausiu metu noriu koncentruotis į artistinius reikalus. Tad šiandien vedžiau paskutinę „Kultūros Dieną“ LRT PLIUS eteryje.

Gyvenimas parodė, kad širdis rizikingas kompasas, bet iki šiol jos klausydamas niekada nepasiklydau.

Nebuvo lengva priimti sprendimą, nes Kultūros Diena buvo vienintelis mano pastovus darbas ir pastovios pajamos, bet ai. Neprapuoliau iki šiol, neprapulsiu ir toliau.

„Ot berazumis, palieka mus, jezusmarija, vaikeli neišeik“, – čia grimo kambario moterų frazės. Nu baikit, nieko nepalieku, išeinu tik pasivaikščioti, mes neišvengiamai susitiksim ir labai greitai.

Visada džiaugdavausi, kai LRT man ką pasiūlydavo, džiaugsiuosi ir kitus kartus, jeigu tik skambins ir kvies prisidėti prie kokio projekto.

Esu labai dėkingas už beveik metus kartu šiame projekte. O žiūrovams, o kolegoms AČIŪ už bendrą darbą. Tikrai niekada negalvojau, kad likimas iškrės man pokštą ir teks pabūti žinių vedėju.

Nuo kitos savaitės aš atostogausiu, o po atostogų, pasipasakosiu kaip atrodys mano gyvenimas rudeniop. Ir pakviesiu į koncertus, tikiuosi ateisit“, – šalia nuotraukų iš LRT televizijos studijos brūkštelėjo Dominykas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.