Mantas Stonkus ir Mia Pilibaitytė prašo visuomenės pagalbos

Pastaruoju metu vis dažniau rašoma apie įvairiausias programišių atakas. Panašu, jog nuo jų pastarosiomis dienomis nukentėjo ir žinomi žmonės. Šiandien buvo okupuota aktoriaus, komiko Manto Stonkaus feisbuko anketa.

 Mia ir M. Stonkus.<br> LR montažas.
 Mia ir M. Stonkus.<br> LR montažas.
 Mia Pilibaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Mia Pilibaitytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Mantas Stonkus.<br> LR archyvo nuotr.
 Mantas Stonkus.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 31, 2019, 5:11 PM, atnaujinta Jul 31, 2019, 6:08 PM

Vyras, pastebėjęs pakitimus, nedelsiant kreipėsi į IT specialistus, o apie šią žinią pranešė ir draugams bei sekėjams iš kitos socialinio tinklo anketos.

„Sveiki, bičiuliai ir draugai, kurie turi feisbuką, mane ką tik nuhakino 14-os metų vietnamietis, jis pavogė mano profilį ir dabar nežinau, ką daryti. Jeigu galite, nueikite į mano paskyrą, dabar ten matysite kažkokį vaiką, ir praneškite feisbuko administracijai apie tai. Pagelbėkite man, būsiu labai dėkingas“, – kitoje socialinio tinklo paskyroje pagalbos prašė M. Stonkus.

Šiuo metu Manto Stonkaus profilyje pakeistas ne tik jo slaptažodis, bet ir vartotojo vardas. Phan Hiếu Trung vardu pasivadinęs programišius ten kelia savo nuotraukas ir dalijasi įrašais savo kalba.

„Kreipiuosi dėl Stonkaus, kurio paskyrą pasisavino vietnamietis. Žmogus dabar nervinasi. Kad ir kaip mums visiems aplink būtų juokinga, labai prašome padėti. Tereikia nueiti į Manto Stonkaus profilį ir jį reportinti kaip hacked, nes Stonkus jau galvoja važiuoti į Vietnamą ir susirasti tą vaiką“, – „Instagram“ tinkle juokavo komikas“, – instagramo puslapyje rašė Mantas.

Taip pat vakar su tokia pačia problema susidūrė ir atlikėja Mia Pilibaitytė. Ši socialinio tinklo paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame papasakojo apie susiklosčiusią nemalonią padėtį.

„Draugai, kažkas įsibrovė į mano fb... Siunčia sms’us.. jei gausit neiškios kilmės sms, tai čia ne aš.. jau trim žmonėm išsiuntė... bandau žiūrėt kaip kas, nes nu siaubingai nemalonu..

P.s. Čia ne virusas.. tiesiog kažkam labai įdomu kaip aš gyvenu ir kuo kvėpuoju“, – socialinio tinklo paskyroje rašė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.