Violeta Repčenkaitė negali atsidžiaugti gimtadienio staigmenomis

Maltoje gyvenanti ir stovyklas moterims organizuojanti Violeta Repčenkaitė atšventė 37-ąjį gimtadienį.

Violeta Repčenkaitė atšventė gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Violeta Repčenkaitė atšventė gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Violeta Repčenkaitė atšventė gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Violeta Repčenkaitė atšventė gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Violeta Repčenkaitė atšventė gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Violeta Repčenkaitė atšventė gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 31, 2019, 8:43 PM, atnaujinta Aug 1, 2019, 5:37 PM

Trijų vaikų, Dorotėjos (8 m.), Mato (12 m.) ir beveik 2-jų Adomo mama pasidžiaugė šventės dieną užplūdusiais sveikinimais, o labiausiai – artimiausiųjų staigmenomis.

„Savo gimtadienį šį kartą atsivežiau į Nidą. Čia pabėgome su mano dičkiais – Dorotėja ir Matu. Vakar, man išėjus pasitikti saulės ir grįžus iš kiemelio į kambarį, radau jį išpuoštą.

Širdis dainavo. Ko daugiau galima norėti: vaikų bučiniai, vyro, esančio toli, staigmena, tėvelių, sesutės, mylimų draugų, bičiulių skambučiai, žinutės... Gamta apdovanojo mus saule, šiluma, vėju, vėl saule.

Mes pabudome prie jūros, kopėme į gražiausias Nidos vietas. Diena buvo tokia pilna visko: spalvų, emocijų (nes juk du paaugliukai).

Ir šiaip, kad užmigau 37 metų, o pabudau 37 metus ir vieną dieną šioje žemėje gyvenančia moterimi. Mano širdyje – neaprėpiamas glėbys padėkos ir meilės. Ačiū iš širdies gelmių už gražiausius žodžius.

Skaitydama jūsų sveikinimus, žinutes, kalbėdama telefonu pabuvau su kiekviena gražia siela apsikabinus. Tebūnie jūsų širdingi sveikinimai bei meilės kupini palinkėjimai skleidžiasi manyje gražiausiais žiedais“, – jausmingai feisbuke rašė Violeta.

Primename, kad 2017 m. gegužę Violeta ištekėjo už iš Maltos kilusio mylimojo Edo (44 m.). Tačiau į Maltą Violeta išvyko dar su buvusiu vyru Mindaugu Vosyliumi. Deja, dukros Dorotėjos susilaukusi pora netrukus išsiskyrė.

Po skyrybų Violeta liko Maltoje su dukra ir sūnumi Matu iš pirmosios santuokos su verslininku Titu Blėdžiu. Netrukus ji čia sutiko ir savo trečią vyrą. Jie kartu susilaukė sūnaus Adomo.

Nei pirmos, nei antros santuokos Violeta nevadina klaidomis. Vienoje televizijos laidoje ji buvo sakiusi: „Tai mano gyvenimas, mano patyrimas – pasirinkau žmones, kuriuos mylėjau, iš meilės gimė vaikai, praleidau nuostabius metus. Skyrybos irgi buvo pasirinkimas. Skirsiuosi tiek kartų, kol tapsiu laiminga, nes svarbiausia jaustis laimingai“.

Pastarieji metai Violetos gyvenime – pilni pokyčių, naujų potyrių ir šiltų jausmų. Pirmiausia, kaip sako moteris, turi pažinti ir atrasti tikrąją save. Todėl prieš septynerius metus kilusi idėja organizuoti stovyklas moterims virto su meile plėtojamu V.Repčenkaitės projektu.

„Kviečiu moteris sustoti bent savaitei. Atitrūkti nuo viso skubančio vakarietiško pasaulio. Sugrįžti į save, savo šaknis ir suvokti, kas jai, pirmiausia JAI, reikalinga“, – apie Maltoje vedamas stovyklas kalbėjo Violeta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.