Tik ką nėščią mylimąją vedęs ir pagalbos prašęs M. P. E. Martynenko sulaukė atsako

Dar liepos pabaigoje vedęs rašytojas Marius Povilas Elijas Martynenko šeštadienį pasidalijo liūdna naujiena. Jaunas vyras prisipažino, kad serga cukriniu diabetu ir jam reikia insulino pompos.

 Rašytoją pasiekė džiugi žinia.<br> A.Aleksandravičiaus ir soc. tinklų nuotr.
 Rašytoją pasiekė džiugi žinia.<br> A.Aleksandravičiaus ir soc. tinklų nuotr.
 Rašytojas su žmona Aušra.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Rašytojas su žmona Aušra.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Marius Povilas Elijas Martynenko.<br> A.Aleksandravičiaus nuotr.
 Marius Povilas Elijas Martynenko.<br> A.Aleksandravičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 5, 2019, 5:32 PM, atnaujinta Aug 6, 2019, 12:15 PM

Rašytojas išskyrė, kad tokia pompa ir jos išlaikymas brangiai kainuoja. M.P.E. Martynenko antrino, jog valstybė insulino pompos įsigijimo nekompensuoja. Jis teigė, kad yra studentas, neturi darbo, be to, jam netrukus gims sūnus.

„Savo sveikata tiek susirūpinau ne vien dėl savęs paties. Tiesiog pamaniau, kad jam būtų gerai turėti tėvą. Bent iki kol bus savarankiškas ir galės dirbti anglių kasyklose (daugmaž nuo šešerių).

Bet jei rimtai – prašau jūsų pagalbos. Jei negalite manęs paremti, tai visad galite pasidalinti šia žinia. Gelbsti kiekvienas euras ir bet kokia sklaida. Dėkui už dėmesį ir pagalbą!“ – visuomenės pagalbos prašė jis.

Panašu, kad vyro pagalbos šauksmas buvo išgirstas. Pirmadienio popietę socialiniuose tinkluose jis pasidalijo džiugia žinia.

„Sveiki! Ačiū visiems už pagalbą – tikslas pasiektas! Šįvakar pasiimsiu pompą ir žiūrėsim, ar ji tiks (ar nealergizuos kateteriai, ar įmanoma bus pasidaryti closed loop sistemą). Dėkui už gerumą! Tiesa, atsiprašau, kad kiek užgaišau su padėka, – šįryt išplėtė akių dugną ir negalėjau rašyti, o visą informaciją pamačiau tik neseniai“, – feisbuke padėką reiškė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.