Sauliaus Skvernelio patarėjas Lukas Savickas vedė mylimąją

Ministro pirmininko patarėjas ekonomikos ir strateginių pokyčių valdymo klausimais Lukas Savickas penktadienį, rugpjūčio 9-ąją, vedė savo mylimąją. Daivą Šaulytę.

Lukas Savickas vedė mylimąją. <br>Soc. tinklo nuotr. 
Lukas Savickas vedė mylimąją. <br>Soc. tinklo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 5:37 PM, atnaujinta Aug 9, 2019, 5:40 PM

Apie tai pranešė jo kolega Arnoldas Pikžirnis. Socialiniame tinkle jis pasidalijo jaunųjų nuotrauka.

„Nepaprasta dalyvauti tokioje šiltoje ir nuoširdžioje Luko bei Daivos vestuvių ceremonijoje. Sveikinimai ir gražiausių metų Jums drauge! Mylim ir žavimės!“, – feisbuke A. Pikžirnis.

Lukas ir Daiva susituokė 2016 metų žiemą. Kartu jie augina dvi dukreles.

Premjero Sauliaus Skvernelio patarėju ekonomikai ir strateginių pokyčių valdymui Lukas Savickas paskirtas 2016 m. gruodžio 15 d. Iki tol jis dirbo investicijų skatinimo srityje.

L.Savickas yra įgijęs Europos viešųjų reikalų magistro laipsnį Mastrichto universitete Olandijoje, prieš tai Jungtinės Karalystės Jorko universitete įgijo politikos ir tarptautinių santykių bakalauro laipsnį.

Po studijų į Lietuvą grįžęs L.Savickas dirbo užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ investicinės aplinkos gerinimo grupės vadovu, programos „Kurk Lietuvai“ metu įgyvendino projektus šioje agentūroje bei Vyriausybės kanceliarijoje, taip pat dirbo asociacijos „Investuotojų Forumas“ politikos bei viešųjų reikalų vadovu.

L.Savickas yra vienas iš „Kurk LT alumni tinklo“ steigėjų, Pasaulio ekonomikos forumo Global Shapers ir kitų visuomeninių iniciatyvų narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.