Tinklaraštininkė Inga Žuolytė pakrikštijo pirmagimį Gabrielių

Šeštadienį žinoma tinklaraštininkė ir drabužių kūrėja Inga Žuolytė (24 m.) su savo šeima paminėjo ypatingai. Vilniaus Šv. Kryžiaus Atradimo bažnyčioje ji pakrikštijo vienuolikos mėnesių sūnų Gabrielių.

 Inga Žuolytė pakrikštijo pirmagimį.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Inga Žuolytė pakrikštijo pirmagimį.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Gabrielius su tėveliais.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Gabrielius su tėveliais.<br> Soc. tinklų nuotr.
 I.Žuolytė.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Žuolytė.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Žuolytė.<br> LR archyvo nuotr.
 I.Žuolytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 21, 2019, 5:35 PM, atnaujinta Sep 21, 2019, 5:37 PM

Žinia apie krikštą moteris pasidalijo socialiniuose tinkluose. Šalia tėvų ir vaiko nuotrauka ji liejo širdžiai mielus žodžius.

„Ši diena ypatinga. Degant baltai žvakelei šiandien aš tapau turtingas. Gavau Dievulio meilę, dovanų kalnelius, kunigėlio palaimą ir antrus tėvelius! Iš visos širdelės dėkoju Jums, kad man atvėrėt vartelius į tikėjimo kelią, pirmą kartą nekaltą vaikelį pas Dievulį lydėjot!

Būkit jūra gerumo, švelnumo ir meilės, kur galėčiau plukdyti svajonių laivus. Jūsų pasakų skliautais vaikystę nuvedęs aš užaugsiu protingu, laimingu žmogum. Būkit jūra bekraštė, išliejusi meilę, kur galėčiau braidyti dažnai. Ir išgirskit krykštaujant vaikišką laimę – būkit man artimiausi draugai!“, – tokius žodžius norėjau garsiai nuo Gabrieliaus perduoti krikštynų šventės svečiams, bet nesugebėjau.

Pirmame sakinyje susigraudinau, apsiverkiau ir susiimti savęs į rankas nebepavyko. Motinystė mane keičia. Bet tik į gerą. Viskas buvo tikra, gražu, nuoširdu“, – instagrame rašė ji.

Apie Gabrieliaus gimimą ji taip pat pranešė internete. Vaikelis gimė likus valandai iki pačios Ingos gimtadienio.

„Dažnai galvoju kaip 30-metė, elgiuosi kaip 15-metė, o pasas rodo, viso labo, tik 24 metus. Sakoma, kad esi jaunas tol, kol dar lieka pirmų kartų.

Prisiminus, kiek svarbių ir didelių įvykių per paskutinius metus įvyko mano gyvenime, atrodo, kad pasenau geru dešimtmečiu, tačiau pagalvojus, kiek daug pirmų kartų manęs (tiksliau, jau turėčiau sakyti MŪSŲ) dar laukia ateityje – suprantu, kad vėl esu kaip mažas vaikas, kuriam dar daug visko reikės išmokti iš naujo...

Su gimtadieniu, Žuolyte, Tau dar viskas tik prieš aky ir aš net neabejoju, kad Tu puikiai su tuo susivarkysi! Na ir galit spėti iš vieno karto, kokią dovaną likusi 1h iki savo gimtadienio pradžios pasidovanojau“, – socialiniame tinkle džiugiomis naujienomis spalio mėnesį dalijosi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.