Iliuzionistas Arvydas Stonys įvardijo, kas jam padėjo suvaldyti vėžį

Iliuzionistas Arvydas Stonys apie savo patirtį sergant vėžiu kalbėjo ne kartą. Šį kartą jis nutarė įvardyti, kas jam padėjo ligą suvaldyti. 

 A.Stonys su širdies drauge Jolanta.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Stonys su širdies drauge Jolanta.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Stonys su širdies drauge Jolanta.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Stonys su širdies drauge Jolanta.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 8, 2019, 10:33 AM, atnaujinta Oct 8, 2019, 10:44 AM

A.Stonys teigia, jog taikant profesoriaus R. Thomas moksliniais tyrimais patvirtintą metodiką, jam pačiam pavyko suvaldyti klastingą vėžio ligą.

Vienas garsiausių Lietuvos iliuzionistų apie kovą su prostatos vėžiu atvirai kalba jau ne vienerius metus.

Dar pavasarį atlikti tyrimai parodė, jog liga traukiasi. Žinomas vyras neslepia, jog pasiekti sėkmingų rezultatų pavyko bendradarbiaujant su Lietuvos medikais ir vadovaujantis profesoriaus moksliniais tyrimais patvirtinta metodika bei Anglijos mokslininkų sukurtu ir klinikiniais tyrimais patikrintu specialiu preparatu, kuriame gausu polifenolinių junginių.

„Vėžys yra kraują stingdanti diagnozė, bet kad ir kaip baisu būtų, baimei negalima pasiduoti. Reikia nuolat domėtis naujausiais gydymo metodais ir rasti sau tinkamus. Šiandien itin atidžiai rūpinuosi savo sveikata, periodiškai tikrinuosi, bendrauju su gydytojais.

Be to, atsisakiau mėsos, aktyviai sportuoju, vengiu pridėtinio cukraus ir stengiuosi valgyti daugiau pilno grūdo kruopų bei laukinių ryžių, vartoju tik klinikiniais tyrimais patikrintus maisto papildus. O, svarbiausia, išmokau į gyvenimą žvelgti pozityviai, matyti, koks jis yra gražus ir įdomus“, – pasakojo žinomas iliuzionistas.

Aktyviai dalindamasis savo patirtimi įvairiose konferencijose ir paskaitose A. Stonys drąsina kuo plačiau kalbėti apie onkologines ligas ir jų gydymo būdus. Nors šiomis dienomis apie prevencines programas šnekama vis daugiau, deja, daugelis vengia jų ir bijo gyvenimą keičiančios diagnozės.

„Medicina šiandien yra toli pažengusi, tad vėžio diagnozė nebėra mirties nuosprendis. Svarbu ligos nepražiopsoti, neužleisti, neignoruoti juntamų simptomų ir profilaktiškai tikrintis. Taip, vėžys yra klastinga liga, per gyvenimą su ja susiduria kas trečias žmogus, tačiau daugeliu atvejų jį galima suvaldyti, tik reikia žinoti kaip“, – teigė A. Stonys.

Pasak Didžiosios Britanijos mokslininkų, sveikas gyvenimo būdas, aktyvi fizinė veikla ir polifenolių gausi subalansuota mityba padeda išvengti širdies ir kraujagyslių ligų, užkirsti kelią galimiems vėžiniams susirgimams.

„Daugelyje daržovių, prieskonių, vaisių, uogų gausu įvairių polifenolių, kurie suteikia jiems skonį, kvapą ir spalvą. Atlikti tyrimai parodė, jog jie pasižymi ir antivėžinėmis savybėmis. Laboratorijoje į vėžio ląsteles įdėjus ciberžolių, pastebėjome, kad vėžinių ląstelių augimas sulėtėjo.

O atlikę klinikinius tyrimus įrodėme, kad būtent specialus ciberžolių, brokolių, granatų ir žaliosios arbatos koncentratas gali padėti kovoti su vėžiu.

Todėl mūsų tikslas buvo sudėti visas šias veikliąsias medžiagas į vieną kapsulę, jog vartojimas būtų patogus kiekvienam“, – tvirtino ir R.Thomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.