Pastebėjo klaidą „Auksiniame prote“: Andrius Tapinas susimaišė tarp Seimo narių

Akyliausi intelektinio televizijos žaidimo „Auksinis protas“ žiūrovai pastebėjo, kad paskutinėje šou laidoje įsivėlė klaida.

Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2019, 4:59 PM, atnaujinta Nov 3, 2019, 10:35 PM

Laidos vedėjas Andrius Tapinas vardijo dvidešimt vardų ir pavardžių, o žaidėjas turėjo atsakyti ar įvardytasis yra 2016-2010 metų Seimo kadencijos narys. 

Ištarus trečiąją – Gintaro Steponavičiaus – pavardę, laidos dalyvis atsakė teisingai – buvęs Švietimo ministras yra Seimo narys. 

Deja, atsakantysis buvo sustabdytas A.Tapino.

„Ne! Gintaras Steponavičius jau... ta politinė karjera su dėžutėm ten ir reikaliukais „MG Baltic'o“ jau kaip ir tokia... kaip čia pasakius.

Na, bet nesvarbu – nepolitikuokim“, – tęsė laidos vedėjas.

Klaidą pastebėjo ir Seimo narys Vytautas Juozapaitis.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos narys rašė: „Kaip ne diena – taip naujiena... Nei juoktis, nei verkti... „Auksinio proto“ stebuklai ribų neturi...“.

Intelektinio žaidimo „Auksinis protas“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje publikuotas įrašas dėl susiklosčiusios situacijos: „Mieli „Auksinio proto“ žiūrovai – penktadienio žaidimo trečiajame etape įsivėlė klaida – Andrius Tapinas Seimo narį Gintarą Steponavičių be apkaltos ir be rinkimų pašalino iš parlamento.

Išanalizavus rezultatus klaida įtakos žaidėjo Vilmanto Venckūno rezultatams neturėjo, jis ir taip pateko į kitą žaidimo etapą.

Klaidų neišvengiamai pasitaiko visur, sakom mea culpa, išsiaiškinsim, kaip tai nutiko, atsiprašome Gintaro Steponavičiaus ir linkime jam sėkmingų darbų iki kadencijos pabaigos, o Andriui Tapinui už bausmę reikės išmokti visų 141 Seimo nario pavardes ir viešai atsiskaityti“.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.