Renatos ir Deivio Norvilų namuose – netikėtas radinys: tai smarkiai išgąsdino sūnų

Dainininkę Renatą Norvilę (40 m.) nustebino netikėtas radinys namuose. Šalyje pasirodžius pirmajam sniegui, jiedu su Deiviu Norvilu (39 m.) puolė iš spintų traukti šiltesnę avalynę.

 Deividas ir Renata Norvilai (dešinėje), bate rastas žalčiukas.<br> LR montažas.
 Deividas ir Renata Norvilai (dešinėje), bate rastas žalčiukas.<br> LR montažas.
Renata Norvilė.<br>TV topas archyvo nuotr.
Renata Norvilė.<br>TV topas archyvo nuotr.
 Batuose rastas žalčiukas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Batuose rastas žalčiukas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Deivis ir Renata Novilai.<br> LR archyvo nuotr.
 Deivis ir Renata Novilai.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 3, 2019, 8:36 AM

Iš garažo parneštuose batuose rado ne ką kitą, o suakmenėjusį žaltį. Šis radinys labiausiai išgąsdino jųdviejų sūnų, kuris, sumanęs pasimatuoti tėčio batus, rado juose tikrą dovanėlę.

„Mes gyvename prie miško, aplink pelkyną. Žalčiukai – dažni mūsų namų svečiai. Kartkartėmis randame juos atšliaužusius į garažą. Jei būna nedideli, mes su vaikais paimame ant rankų ir nunešame kur nors toliau. Pro mūsų kiemą jie dažnai prašliaužia. Vis randame kiaušinėlių ar juos pačius.

O čia tiesiog arba mes nepastebėjome, arba tos spintos, kurioje laikome žieminius batus, buvo atidarytos. Net neįsivaizduoju, kaip tai galėjo nutikti. Matyt, jis įšliaužė ir tiesiog bate nugaišo. Dabar, atėjus sezonui, kai reikia šiltesnius batus traukti iš spintos, ištraukėme.

O sūnui labai parūpo pasimatuoti tėčio batus ir kišdamas koją jis suprato, kad ten kažkas yra. Tai buvo kietas daiktas. Jis tuojau pat ištraukė koją ir pamanė, kad ten galbūt kokia žolelė ar šakelė. Kaipmat iškratė ir pamatė tą žalčiuką, jau susivyniojusį. Jis tuojau pat šveitė tą batą ir kojines nuo kojų klykdamas užšoko ant sofos ir dar ilgai negalėjo atsigauti“, – naujienų portalui lrytas.lt su šypsena pasakojo Renata.

Pasiteiravus, kaip į šį radinį reagavo juodu su vyru, moteris šyptelėjo ir atsakė:

„Aš iš tolo dar gerai neįsižiūrėjusi pagalvojau, gal koks sliekas, o ne žaltys. Raminau vaiką ir priėję arčiau pamatėme, kad tai žalčiukas. Vyras sako: „Jei būčiau aš tai pamatęs, būčiau paslikas gulėjęs.“ Mano vyras paniškai bijo gyvačių. Kad ir kokios būtų, jis jų labai bijo. Pasirodo, tas pats yra ir sūnui. Man tie padarėliai labai mieli, aš tai juo myliu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų