Viktoras Uspaskichas mįslingai pakomentavo žinią apie savo naujagimį

Darbo partijos lyderis europarlamentaras Viktoras Uspaskichas (60 m.) daug kalba apie politiką ir gyvenimo pamokas, tačiau asmeninius santykius linkęs nutylėti. Tiesa, džiugių įvykių jo asmeniniame gyvenime netrūksta – pasklido žinia, kad spalio pirmąją politikas susilaukė sūnaus.

Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 15, 2019, 8:35 AM

„Stengiuosi savo asmeniniškumus saugoti“, – tikino ketvirtadienį portalo lrytas.lt kalbintas politikas, kuris nestokojo geros nuotaikos ir nuolat kartojo šiuo metu išgyvenantis patį geriausią laikotarpį.

Daugiau laiko ne Lietuvoje praleidžiantis politikas pastaruoju metu itin aktyviai su gerbėjais bendrauja socialiniame tinkle „Facebook“.

Vaizdo transliacijose besifilmuojantis europarlamentaras taip pat trykšta geromis emocijomis, energija ir laime.

Pastaruoju metu viešojoje erdvėje jau kurį laiką sklando kalbos, kad V.Uspaskichas šiuo metu džiaugiasi ir tėvyste.

Portalo lrytas.lt šaltinių teigimu, politikas galimai ne tik sukūrė naujus santykius, bet ir susilaukė mažylio su gerokai jaunesne moterimi iš Darbo partijos.

Telefonu susisiekus su politiku ir paklausus, ar jo laimė susijusi su sklindančiomis kalbomis, V.Uspaskichas nedaugžodžiavo ir kalbėjo mįslingai.

Politikas tikino nuolat sulaukiantis tėvystės „klijavimo“: „Man jau ne pirmą kartą klijuojama kažkas“.

Paklaustas, ar į jo asmeninį gyvenimą vėl pasibeldė jausmai, V.Uspaskichas atsakė ramiai: „Meilė... Asmeninius dalykus aš visuomet nutyliu, nedeklaruoju.“

Nestokodamas puikios nuotaikos, politikas pratęsė mintį: „Aš visą laiką pranešu pats, ką aš noriu. Kai pradeda klijuoti visokius dalykus...

Anksčiau vis sakydavo, kad kažkas pagimdė. Dabar... Savo reikalus aš visada darau pats, kada reikia. Vaikai – labai gerai, jie gimsta. Reikia džiaugtis.“

Mįslingiausiai V.Uspaskichas kalbėjo apie galimai jį aplankiusią tėvystę: „Neturiu nieko neigti arba teigti, – sakė jis, be to patikino „viską pranešiantis, kada bus“. – Neskubėkite, viskas tvarkoje, dar anksti“.

Europarlamentaras viso pokalbio metu kartojo, kad šiuo metu mėgaujasi pozityviu gyvenimu.

„(...) Labai džiaugiuosi savo gyvenimu. Visus vaikus, kuriuos padarau, visi – mano. Todėl labai džiaugiuosi savo gyvenimu ir stengiuosi savo asmeniniškumus saugoti“, – portalui lrytas.lt sakė politikas.

Primename, kad V.Uspaskichas ir Jolanta Blažyte (54 m.) išsiskyrė 2017 m. vasario 3 d.

Nors 25 metus trukusi santuoka buvo nutraukta dėl abiejų sutuoktinių kaltės, buvo žinoma, kad skyrybų prašymą padavė ponia Jolanta. Jame nurodoma, kad skirtis norima dėl sutuoktinio kaltės.

Vis tiktai prieš pat skyrybas autorinę knygą išleidęs V.Uspaskichas joje drąsiai užsiminė apie sušlubavusius savo ir žmonos santykius.

Politikas netgi viešai metė kaltinimus savo žmonai. „... šiandien matau, kaip ją žlugdo lyderystė. Kad ir kaip būtų keista, nors ji ir moteris, bet svarbiausiu dalyku šiandien jai tapo pinigai, visa kita – paskui.

Toks tas poveikis, kai vairą į rankas paima moteris“, – knygoje „Mano ligos ir priešai – mano geriausi mokytojai“ rašė jis.

Ši santuoka Viktorui buvo antroji, kartu su J.Blažyte jis augina dvi dukras. Iš pirmos santuokos jis augina sūnų ir dukrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.