Sušlubavo Kristupo Krivicko sveikata, namų rūpesčiai guls ant Jurgitos pečių

Žurnalistas ir prodiuseris Kristupas Krivickas šiuo metu didžiausią dėmesį skiria savo sveikatai. Garsiam vyrui neseniai atlikta klubo sąnario operacija.

 Kristupas Krivickas neseniai sugrįžo iš ligoninės.<br> LR archyvo ir soc. tinklų nuotr.
 Kristupas Krivickas neseniai sugrįžo iš ligoninės.<br> LR archyvo ir soc. tinklų nuotr.
 K.Krivickas.<br>Soc. tinklų nuotr.
 K.Krivickas.<br>Soc. tinklų nuotr.
 K.Krivickas.
 K.Krivickas.
 Krivickų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
 Krivickų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
 Krivickų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
 Krivickų šeimyna.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 27, 2019, 3:40 PM, atnaujinta Nov 27, 2019, 3:56 PM

Kristupas – antras Lietuvoje žmogus, kuriam buvo pritaikytas išskirtinis inovatyvus gydymas, kurio metu naudojamos mineralinės nanodalelių technologijos.

„Kauno klinikos. Dvejus metus planuotas klubo sąnario remontas pavyko puikiai. Ankštumas, plyšusi tarpsąnarinė lūpa, chondromaliacija viskas sutvarkyta vienos tausojančios artroskopinės operacijos metu (tiesa, truko tris valandas, bet sutvarkė viską vienu kartu)!

Ačiū gydytojui dr. Valdemarui Loibai, kuris bene vienintelis Lietuvoje sukaupęs reikalingą pasaulinę patirtį ir kompetencijas taiko pažangiausius įvairių klubo sąnario pažeidimų inovatyviausius operacinio gydymo būdus Lietuvoje, Kauno klinikose!

Būsiu kaip naujas. Speciali žinutė kiokušin karatė klubo „Saulės ženklas“ nariams – nesidžiaukit labai, aš greit grįšiu dar geresnis. Osu! Ir ačiū Dianai Mačiūtei – už konsultacijas ir rekomendacijas“, – socialiniuose tinkluose įspūdžiais dalijosi jis.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su K.Krivicku paaiškėjo daugiau operacijos aplinkybių. Vyras prisipažino, kad tai – pirmoji jo operacija gyvenime.

„Traumų turėjau prieš metus. Tai – įvairūs klubo sąnario pažeidimai, atsirandantys nuo sporto ir, ypač, – kovinio sporto. Atrodė, kad beveik viską galiu daryti. Mane operuoti turėjo dar sausio pradžioje, bet tuomet Jurgita buvo nėščia. Operaciją atliko Kauno klinikose. Gydytojas juokavo, kad galėjau palaukti dar metus, kol jis prikaups daugiau patirties“, – kikeno jis.

Vyras antrino, jog gijimo procesas nusimato gana ilgas. Kol jis sveiks, namų rūpesčiai guls ant senelių ir jo žmonos, penkių vaikų mamos Jurgitos pečių.

„Pirmąsias keturias savaites praleisiu su ramentais, neminant kojos. Po to, dvi savaites – priminant koją. Po šešių savaičių nusimato reabilitacija, plaukiojimas. Po keturių-penkių mėnesių turėčiau sugrįžti į rikiuotę, ruošiuosi kiokušin karatė egzaminui, noriu gauti trečiojo dano juodąjį diržą“, – sakė K.Krivickas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?