Rimos Antonovienės šeimai – dar vienas smūgis: sūnus atsidūrė ligoninėje

Rimos Antonovienės šeimoje liūdnos žinios nesibaigia. Prieš kiek daugiau nei dvi savaites vyro Vido Antonovo netekusi moteris susidūrė su dar vienu sunkumu.

 Rima Antonovienė su sūneliu Aleksandru Michailu ir šeima.<br> LR montažas.
 Rima Antonovienė su sūneliu Aleksandru Michailu ir šeima.<br> LR montažas.
Rima Antonovienė su vaikais.<br> Soc. tinklo nuotr.
Rima Antonovienė su vaikais.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Sūnus Aleksandras Michailas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Sūnus Aleksandras Michailas.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Rima Antonovienė.<br> Ramutės Žilionės ir Ingridos Aksinavičienės nuotr.
 Rima Antonovienė.<br> Ramutės Žilionės ir Ingridos Aksinavičienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 4, 2019, 1:09 PM, atnaujinta Dec 4, 2019, 1:17 PM

Antradienio pavakarę moteris socialinio tinklo paskyroje pranešė, jog susirgo jos sūnus 9-metis Aleksandras Michailas.

„Dievas mums siunčia gyvenime išbandymų, tik mano adresu, manau, kad Valdovas jų turi neribotai. Susirgo mano Sūnelis. Tai ne peršalimas ar virusiukas.

Maža širdutė pavargo... Prašau tikinčius savo feisbuko draugus, kas galite, pasimelskite už mano Sūnelį. Ačiū labai“, – jautriais žodžiais šalia sūnaus fotografija iš ligoninės pasidalijo moteris.

Po nuotrauka pasirodė ir moters draugų bei sekėjų komentarai, kuriuose jie linkėjo sūnui sveikatos ir stiprybės sunkumus išgyvenančiai šeimai.

Naujienų portalui lrytas.lt susiekus su Rima, ši patvirtino, jog jos sūnus atsidūrė ligoninėje ir papasakojo, kaip viskas nutiko.

„Jam ta širdelė buvo silpna ir anksčiau, tačiau po tėvo mirties, matyt, paūmėjo. Vakar sulaukiau skambučio iš mokyklos pavaduotojos, kuri papasakojo, kas nutiko.

Mano sūnų mokytoja iškvietė prie lentos ir jis eidamas neteko sąmonės. Jam prasidėjo traukuliai, panašūs į epilepsinius. Vaikas buvo visas surakintas. Jį išvežė į ligoninę“, – naujienų portalui lrytas.lt sunerimusi pasakojo R.Antonovienė.

Nuvykusi į ligoninę, moteris ne tik rūpinosi vaiko liga, bet ir turėjo nemalonų pokalbį su viena iš klinikos gydytojų. 

„Daktarai sakė, kad tai paveldima, tačiau aš žinau, kad taip nėra. Ši liga nėra paveldima. Ji yra arba nėra, pagal mediciną. Niekas šeimoje pas mus neserga ta liga.

Nuvykus į Moters ir vaiko kliniką Šiauliuose, priėmime. Ten susidūriau su medikų žiaurumu. Moteris, panašaus amžiaus kaip buvo mano vyras, ėmė manęs klausinėti, kaip aš dabar gyvenu ir kad man reikia susirasti draugą. Mano pirmasis klausimas jai buvo , kaip tai yra susiję su mano vaiko būkle.

Tuomet, po gyvenimo pamokų, ji pasakė, kad bloga kardiograma mano vaikui buvo atlikta bloga kardiograma ir jis turi problemų su sveikata.

Šiandien ateis gydytojai ir pakonsultuos mus. Faktas, kad mano vaikui nėra gerai su širdele. Bijau, kad nebūtų prie to prisidėjusi ir epilepsija nuo to streso dėl tėvo netekties. Labai bijau, kad nebūtų stresas iššaukęs širdies operacijos“, – atvirai kalbėjo moteris.

Pasiteiravus, kaip ji pati jaučiasi po vyro netekties, moteris sakė dar nėra atsigavusi, tačiau stengiasi gyventi toliau ir spręsti visus iškilusius sunkumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.