Po kalbų apie išdavystę – K. Meschino atsakas: „Gyvenime taip būna, turime teisę klysti“

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino (24 m.) – kone daugiausiai šiuo metu apkalbinėjama šalies įžymybė. Dar pektadienį nuvilnijo kalbos apie nuomonės formuotojos santykius su savo buvusio vaikino, populiarios grupės „Flying Saucer Gang“ nario Remigijaus Daškevičiaus-Remio draugu, taip pat grupės nariu Dominyku Ježeriu, o šeštadienio vakarą ji feisbuke pateikė savo atsaką.

 Karolina pateikė savo atsaką.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Karolina pateikė savo atsaką.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 Karolina ir Remigijus.<br> LR archyvo nuotr.
 Karolina ir Remigijus.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Meschino.<br> LR archyvo nuotr.
 K.Meschino.<br> LR archyvo nuotr.
 D.Ježeris.<br> Soc. tinklų nuotr.
 D.Ježeris.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 4, 2020, 5:21 PM, atnaujinta Jan 4, 2020, 6:02 PM

Garsiausia nuomonės formuotoja Lietuvoje minėtame socialiniame tinkle rašė, kad jaučiasi gerai ir paneigė bet kokius įtarinėjimus išdavyste. 

„Su Dominyku visad buvom draugais vienoj šaikoj, daugiau nei draugais bendraujant tapome TIK PO skyrybų su Remiu. Taip, nezjbs, kad draugas, taip negražu iš mūsų pusės, bet gyvenime taip būna, o mes esam jauni ir turime teisę klysti.

Aš gerbiu Remigijų ir esu dėkinga jam už visas patirtis kartu, todėl Remigijus su Dominyku viską išsiaiškino taikiai ir vyriškai, o tai kas vyksta dabar – visas šumas ir cirkas – yra sukeltas tik jūsų pačių“, – rašė ji.

Darbo savaitės pabaigoje „Flying Saucer Gang“ gerbėjų sukurtoje instagramo paskyroje pasirodė žinia, kad D.Ježeris, dar kitaip žinomas, kaip „OG Version“, yra šalinamas iš grupės sudėties.

Karolinos ir Dominyko santykiai pastaruoju metu buvo plačiai aptarinėjami anoniminių komentatorių, o tapatybes slepiantys forumų nariai dalijosi gandais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.