Paaiškėjo, kokiai grožio procedūrai ryžosi Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė

Ne paslaptis, kad žinomi žmonės dažnai savo išvaizdą koreguoja plastinėmis operacijomis ir injekcijomis, o kai kurie stengdamiesi dėl grožio net suserga bulimija.

 Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė ryžosi patobulinti savo išvaizdą.<br> LR montažas.
 Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė ryžosi patobulinti savo išvaizdą.<br> LR montažas.
 Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė ryžosi patobulinti savo išvaizdą.<br> Stop. kadras.
 Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė ryžosi patobulinti savo išvaizdą.<br> Stop. kadras.
 Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė ryžosi patobulinti savo išvaizdą.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Skaiva Jasevičiūtė-Kraujalė ryžosi patobulinti savo išvaizdą.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 9, 2020, 11:15 AM, atnaujinta Jan 9, 2020, 11:35 AM

„Kodėl turiu būti toks, koks esu, jei galiu būti toks, koks noriu“ – LNK laidoje „Valanda su Rūta“ klausė vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Laidos dalyvis Marius Šakys, kuris numetė daugiau nei 50 kg, anksčiau kentė baisias patyčias ir net buvo sumuštas.

„Visuomet mėgau pavalgyti, o labiausiai mėgau ledus, galėdavau sukimšti po penkias porcijas iš eilės. Tačiau kai svarstyklės parodė 120 kilogramų, man buvo šokas“, – sakė Marius. Vaikinas išmetė visą nesveiką maistą ir savo pastangomis numetė per 50 kilogramų.

Tačiau po staigaus svorio kritimo liko gausybė perteklinės odos, todėl Marius jau du kartus ryžosi gultis ant operacinio stalo. Per pirmą operaciją jam buvo pašalintas odos perteklius pilvo srityje, o per antrąją – pašalintas odos perteklius ir pakelta krūtinė.

„Esu išsikėlęs tikslą ir noriu tapti modeliu“, – ambicijų neslėpė kadaise patyčias patyręs vyras.

Kita laidos dalyvė, dainininkė ir aktorė Ingrida Toleikytė atvirai papasakos istoriją, kaip grožio paieškos ją privedė iki bulimijos.

„Man buvo 20 metų, o aš dar nebuvau turėjusi vaikino. Kažkodėl sugalvojau, kad jei sulieknėsiu, galbūt tapsiu patrauklesnė. Pradėjau valgyti tik kruopas ir daržoves, tačiau svoris nekrito, o ir valios pritrūko. Todėl pradėjau vėl valgyti daug ir kaskart bėgdavau išsivemti. Vemdavau po dešimt kartų per dieną. Ironiška, tačiau susirgusi bulimija ir sulieknėjusi iškart susiradau vaikiną“, – pasakojo mergina.

Bulimiją gydytis ją privertė žinia, kad jeigu nepasveiks, negalės turėti vaikų.

Žinoma radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė atskleidė, kad neseniai savo išvaizdą patobulino injekcijomis: „Man buvo patobulinta visa žandikaulio linija, lūpos ir mano itin nemėgstami nusileidę lūpų kampučiai, kurie mane padarydavo piktos išvaizdos“.

Skaivai injekcijas atlikusi garsenybių mezoterapeutė Rasa Marozienė papasakojo, kad šiais laikais atlikus 16–18 dūrių galima sukurti tokį vaizdą, tarsi būtų atlikta plastinė operacija.

O plastikos chirurgas Gintaras Papečkys papasakojo, kokių ir kiek operacijų griebiasi Holivudo žvaigždės, kad atrodytų taip, kaip ant raudonojo kilimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.