Sostinėje sumuštas dainininkas Alen Chicco: „Be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą“

Žinomas šalies dainininkas Alen Chicco gyvena ne pačiomis maloniausiomis nuotaikomis. Neseniai vyras ir dvi jo draugės buvo užpulti.

 A.Chicco.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 A.Chicco.<br> Soc. tinklų ir LR archyvo nuotr.
 A.Chicco.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Chicco.<br> LR archyvo nuotr.
 A.Chicco.<br> Soc. tinklų nuotr.
 A.Chicco.<br> Soc. tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-03-02 14:24

Žinia jis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Šeštadienį turėjau koncertą Vilniaus centre. Kelios valandos po koncerto aš ir mano dvi draugės buvom užpulti bare „Pilėnai“.

Aš be jokio perspėjimo gavau smūgį į galvą, mano draugė buvo nugriauta ant žemės ir apspardyta. Ir, žinot, tai – nėra baisiausia, nes tokie dalykai atsitinka kasdien ir visame pasaulyje.

Baisiausia, kai pamatai, kokie yra abejingi žmonės tam, kas vyksta aplink juos. Baro valdžia ir barmenai net neketino mums padėti ir ačiū, kad atsirado normalių žmonių, kurie padėjo išeiti iš baro ir apgynė mus.

Vieninteliai žodžiai iš „Pilėnų“ darbuotojų, kuriuos atsimenu, buvo: „Tai ko jūs čia einat?“ Taip pat dar tą vakarą teko girdėti: „Tai ką, jūs nežinot kur einat? Tai juk neo nacių baras.“

Tai, ką 2020. Sveiki atvykę.

Žinot, net jei ir būtume žinoję, kur einam, ar turime saugotis kažkokių vietų Vilniaus centre, prie savo namų ir pro jas eiti su paslėptais veidais?

Manau, ne tam žmogus buvo sutvertas. Na, o jei jūs, „Pilėnai“, nepriimat žmonių tokių, kokie jie yra, tai bent užsidėkit ant durų ženklą, kad jūsų baras yra PRIVATE (liet. privatus) ir pasisamdykit face control (liet. asmenis, atsakingus už veido kontrolę)

ir dar siūlau ateiti pas mus į „Balaganza“ pasimokyti, kaip turi būti priimami svečiai ir kokia pagarba yra kiekvienam atėjusiam, nesprendžiant apie jį pagal jo išvaizdą, požiūrį, religiją, lytį, orientaciją ir t.t.

O, šiaip, laukiam viešo atsiprašymo“, – feisbuke rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.