Eglė Jakštytė sunerimusi dėl koronaviruso ir prašo pagalbos: „Negaliu ramiai miegoti“

Kinijoje prasidėjęs, o vėliau visame pasaulyje įsisiautėjęs koronavirusas nerimą kelia keliones iš anksto planuojantiems asmenims. Su šia problema susidūrė ir Eglė Jakštytė (28 m.).

Eglė Jakštytė.<br> LR montažas.
Eglė Jakštytė.<br> LR montažas.
 Eglė Jakštytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> Soc. tinklo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> LR archyvo nuotr.
 Eglė Jakštytė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 6, 2020, 6:58 AM

Moteris nepigiai įsigijusi bilietus ir susiplanavusi kelionę į Japoniją – sutrikusi. Mat sekdama šiuo metu pasaulyje susiklosčiusią padėtį svarsto, ar ne per daug rizikinga vykti į netoliese ligos židinio esančią šalį.

Socialinio tinklo paskyroje ji pasidalijo ilgu įrašu, kuriame prašo sekėjų ir draugų padėti jai priimti racionalų sprendimą – vykti į kelionę, ar ne.

Koronavirusas- ar jūs šiuo metu skristumėte į šalį kurioje paskelbta didelė rizika užsikrėsti? Gal yra žmonių, kurie taip pat greitu metu turi skrydį į Japoniją, o gal jau esate grįžę iš ten? Parašykite komentaruose.

Būtų labai įdomu išgirsti realią nuomonę iš žmogaus, kuris galbūt tik ką grįžo iš tokios šalies, kur yra padidėjusi grėsmė užsikrėsti ir kaip gi čia Lietuvoje reaguoja į tai. Baiminuosi, kad grįžus iš Japonijos nebūtų taip, kad uždarys mane į kokį karantiną 2 savaitėms.

Aš žiūriu į šią pasaulyje esamą situaciją atsakingai, bet ir neleidžiu sau pulti į ta visuotinę psichozę, kad dabar užsidaryti namuose ir niekur nė kojos nekelti...

Esmė, kad skristi aš noriu ir jau suplanuotas fainas laikas ten, juolab bilietai nupirkti iš seniau ir jie nėra pigūs, todėl nesinori prarasti skrydžio dėl nepagrįstų baimių ir į situaciją pažiūrėti plačiau galbūt su jūsų pagalba.

Aš tikrai nenoriu didinti rizikos grįžus čia į Lietuvą, todėl noriu sukaupti daugiau informacijos ir pagaliau padaryti sprendimą kaip geriau pasielgti tokioje situacijoje.

Juo labiau, kad ten, kur planuojame būti pačiame Tokijuje, nėra lyg ir užsikrėtusio nei vieno, todėl realiai kaip ir nėra ko bijoti. Žodžiu...

Tai va tokia dilema niekaip neišeina man iš galvos... O ką Jūs manote apie tai? Gal veltui aš čia suku galvą?“, – rašė atlikėja.

Žmonės į šį Eglės įrašą kaipmat sureagavo ir išsakė savo nuomonę. Daugelis ragino moterį nekreipti dėmesio į skleidžiamą paniką ir ramiai keliauti suplanuotų atostogų, tačiau atsirado ir tokių, kurie ragino moterį vardan savo ir kitų sveikatos šį kartą kelionę atidėti.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.