Prabilo sunkų etapą išgyvenęs S. Martinavičius: „Žaizdos be galo skauda ir norisi pulti į klystkelius“

Praėję keleri metai verslininkui Sigitui Martinavičiui buvo negailestingi. Vyras išsiskyrė, varstė teismų duris, galop išgirdo nedžiuginantį sprendimą – buvo nuteistas dėl smurto prieš buvusią sutuoktinę.

Sigitas Martinavičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Sigitas Martinavičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Sigitas Martinavičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Sigitas Martinavičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Sigitas Martinavičius su žmona Edita.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Sigitas Martinavičius su žmona Edita.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 28, 2020, 10:58 AM, atnaujinta Dec 28, 2020, 11:00 AM

Praėjusios šventės vyrą įkvėpė susimąstyti ir atsiprašyti tų, kuriuos įskaudino. Mintimis apie praėjusius metus vyras pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Įrašu jis sutiko pasidalyti ir su naujienų portalo lrytas.lt skaitytojais

„Praeities kelias labai įvairus, su linksmais kalneliais, tiesiu, laimingu keliu ir be galo skaudžiom duobėm. Visa tai žlugdė mane, grūdino ir mokė.

Kartais, važiuojant, visai nebemačiau savo kelio, teko klampoti klystkeliais, kurie dar labiau žalojo mane, kol atsirasdavo artimi žmonės, kurie, paėmę už rankos, atvesdavo mane atgal ant mano kelio, esu be galo jiems dėkingas.

Paskutiniai mano gyvenimo kilometrai buvo tiesi laimės autostrada, kai jauties be galo laimingas ir jau atrodo, kad tas kelias važiuojant dviese gali būti begalinis ir laimingas.

Bet likimas mėgsta pokštauti ir lekiant autostrada, matyt per dideliu greičiu, staiga, netikėtai, įkrenti į didžiulę duobę. Jautiesi žiauriai sužalotas ir be vilties toliau surasti savo kelią.

Vėl reikalingi artimi žmonės, kurie sutvarkys žaizdas, nuramins ir parodys kelią. Neviltis neleidžia sveikti, žaizdos be galo skauda ir norisi pulti į klystkelius, ieškant lengvesnio savo kelio.

Bet lengvesnio turbūt nėra, nes gyvenimo kupra yra sunki, su daug klaidų ir lengva jau negali būti... Atsiprašau visų, kuriuos skaudžiai sužalojau neatsakingai lėkdamas savo klystkeliais.

Esu dėkingas artimiems žmonėms kurie nuolat rodė, kur mano kelias... Noriu, Jums palinkėti tiesaus, laimingo kelio, su Jus mylinčiu pakeleiviu, linkiu išvengti klystkelių, kas Jus apsaugos nuo skaudžių duobių.

Visus sveikinu su praėjusiom šv. Kalėdom ir linkiu Naujus sutikti su meile akyse ir kad sekantys metai, Jums būtų tik tiesus kelias į išsvajotą tikslą“, – rašė S.Martinavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.